Güzel Sanatlar Lisesi'nin Korosu Sponsor Desteği Bekliyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 16:48, Güncelleme: 03.01.2018 - 16:48
 

Güzel Sanatlar Lisesi'nin Korosu Sponsor Desteği Bekliyor

Manisa Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli korosu olan Ambrossia, 9 Ocak'ta tarihi Bedesten'de vereceği konsere Arcan Aydınlı şefliğinde hazırlanıyor.
Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli Ambrossia korosuna Manisalıları destek olmaya davet etti.   Bütçeleriyle öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için gerekli olan festival ve konserlere katılmakta güçlük çeken koro, vereceği konserden elde edeceği gelirle katılmayı düşündükleri festivalin masraflarını çıkarmayı amaçlıyor. Öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini kaydeden koro şefi ve okulun öğretmenlerinden Arcan Aydınlı, Manisalıları koroya destek olmaya davet etti. Türkiye'nin birçok yerindeki koroların sponsorları olduğuna dikkati çeken Koro Şefi Arcan Aydınlı, Manisa'daki hayırsever işadamlarına ve firmalara çağrıda bulunup, "9 Ocak'ta Bedesten Salonu'nda bir konserimiz olacak. Konserimizin geliriyle yurt içi ve yurt dışı festivallere öğrencilerimizi götürmek istiyoruz. Umarım Manisalı vatandaşlarımız bu konsere katılarak hem bizi yalnız bırakmazlar hem de koromuza destek olurlar. En büyük sıkıntımız koromuza bir sponsor bulmak. Sponsor olunursa çok memnun oluruz. Grubumuz şu an 35 kişiden oluşuyor. Zaman zaman yeni elemanlarımız oluyor. 9'uncu sınıflardan ekleme yapıyoruz. Çocuklarımız çok pırıl pırıl ve yetenekli öğrencilerden oluşuyor. Önleri çok açık. Bu gençlerimize Manisa'nın destek olması gerektiği düşüncesindeyim" dedi.    
Manisa Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli korosu olan Ambrossia, 9 Ocak'ta tarihi Bedesten'de vereceği konsere Arcan Aydınlı şefliğinde hazırlanıyor.

Güzel Sanatlar Lisesi çok sesli Ambrossia korosuna Manisalıları destek olmaya davet etti.   Bütçeleriyle öğrencilerin kendilerini geliştirmesi için gerekli olan festival ve konserlere katılmakta güçlük çeken koro, vereceği konserden elde edeceği gelirle katılmayı düşündükleri festivalin masraflarını çıkarmayı amaçlıyor.

Öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini kaydeden koro şefi ve okulun öğretmenlerinden Arcan Aydınlı, Manisalıları koroya destek olmaya davet etti. Türkiye'nin birçok yerindeki koroların sponsorları olduğuna dikkati çeken Koro Şefi Arcan Aydınlı, Manisa'daki hayırsever işadamlarına ve firmalara çağrıda bulunup, "9 Ocak'ta Bedesten Salonu'nda bir konserimiz olacak. Konserimizin geliriyle yurt içi ve yurt dışı festivallere öğrencilerimizi götürmek istiyoruz. Umarım Manisalı vatandaşlarımız bu konsere katılarak hem bizi yalnız bırakmazlar hem de koromuza destek olurlar. En büyük sıkıntımız koromuza bir sponsor bulmak. Sponsor olunursa çok memnun oluruz. Grubumuz şu an 35 kişiden oluşuyor. Zaman zaman yeni elemanlarımız oluyor. 9'uncu sınıflardan ekleme yapıyoruz. Çocuklarımız çok pırıl pırıl ve yetenekli öğrencilerden oluşuyor. Önleri çok açık. Bu gençlerimize Manisa'nın destek olması gerektiği düşüncesindeyim" dedi.

 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.