HADİ GEZELİM GÖZLET’TE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.04.2022 - 18:35, Güncelleme: 20.04.2022 - 18:35
 

HADİ GEZELİM GÖZLET’TE

Etv ekranlarında Manisa’nın güzelliklerini tanıtan ‘Hadi Gezelim’ programında son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Gözlet’in kültürü tanıtıldı.
Etv ekranlarında her hafta cuma günü saat 21:00’de yayınlanan ‘Hadi Gezelim’ programının yeni bölümü Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi'nde çekildi. Sunucu Belgin Koçak, Gözlet Mahallesi sakinlerinin, doğallığından hiçbir şey kaybetmeyerek ‘köy’ hayatını tüm samimiyetiyle yaşamasını keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara taşıdı. SOHBET EŞLİĞİNDE LEZZETLİ TARİFLER Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör ve eşi Emine Gelgör'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda; Sunucu Koçak ve köy kadınları sohbet eşliğinde keşkek yaptı, sarmalar sardı ıspanaklı börek ve bazlama ile birbirinden lezzetli tarifleri izleyiciler için anlattı. NEDEN GÖZLET? Düşman askerlerinin istilasına uğramamak için köyü tepeden gözetledikleri, gözetleme tepesinden adını alan Gözlet, doğa harikası bir yer. NÜFUSUN AZALMASINDAN MUSTARİPLER Hayvancılıkla gelirini sağlayan bu şirin köy sakinleri, diğer köylerdeki vatandaşlar gibi gençlerin işsizlik sorunu yüzünden nüfusun azalmasından mustarip.-Emrah ER Hadi Gezelim ‘Gözlet’ bölümü 22 Nisan Cuma Saat 21:00’da Etv ekranlarında…
Etv ekranlarında Manisa’nın güzelliklerini tanıtan ‘Hadi Gezelim’ programında son olarak Saruhanlı ilçesine bağlı kırsal mahalle Gözlet’in kültürü tanıtıldı.

Etv ekranlarında her hafta cuma günü saat 21:00’de yayınlanan ‘Hadi Gezelim’ programının yeni bölümü Saruhanlı ilçesine bağlı Gözlet Mahallesi'nde çekildi. Sunucu Belgin Koçak, Gözlet Mahallesi sakinlerinin, doğallığından hiçbir şey kaybetmeyerek ‘köy’ hayatını tüm samimiyetiyle yaşamasını keyifli sohbetler eşliğinde ekranlara taşıdı.

SOHBET EŞLİĞİNDE LEZZETLİ TARİFLER

Mahalle Muhtarı Nuri Gelgör ve eşi Emine Gelgör'ün ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda; Sunucu Koçak ve köy kadınları sohbet eşliğinde keşkek yaptı, sarmalar sardı ıspanaklı börek ve bazlama ile birbirinden lezzetli tarifleri izleyiciler için anlattı.

NEDEN GÖZLET?

Düşman askerlerinin istilasına uğramamak için köyü tepeden gözetledikleri, gözetleme tepesinden adını alan Gözlet, doğa harikası bir yer.

NÜFUSUN AZALMASINDAN MUSTARİPLER

Hayvancılıkla gelirini sağlayan bu şirin köy sakinleri, diğer köylerdeki vatandaşlar gibi gençlerin işsizlik sorunu yüzünden nüfusun azalmasından mustarip.-Emrah ER

Hadi Gezelim ‘Gözlet’ bölümü 22 Nisan Cuma Saat 21:00’da Etv ekranlarında…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.