Harabe bina kütüphaneye dönüştürüldü

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.04.2022 - 14:32, Güncelleme: 02.04.2022 - 14:32
 

Harabe bina kütüphaneye dönüştürüldü

Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller mahallesinde bulunan Şehit Hikmet Onan İlk-Ortaokulunun kütüphane ihtiyacı CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in girişimleri hayırsever Arife Sezerman ve CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’a bağlı‘Saha Grubu’ gençlerince tamamlanarak hizmete açıldı.
  Dış görünüm anlamında harabeyi andıran bina ‘Saha Grubu’ gençlerince iç ve dış cepheleri rengarenk boyalarla boyandı iç mobilya ve kitap konumu da hayırsever Arife Sezerman’ın katkılarıyla Şehit Hikmet Onan İlkokulunda eğitimlerini sürdüren 123 minik öğrencinin hizmetine sunuldu.    Hacıhaliller mahallesinde bulunan Kütüphane açılışına CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel,Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çençay, ‘Kütüphanesiz okul kalmasın’ projesine katkı sağlayan hayırsever Arife Sezerman, ‘Saha Grubu’ gençleri,CHP Manisa İl başkanı Semih Balaban,Şehzadeler ilçe Başkanı Hakan Gürtunca,Yunusemre ilçe Başkanı Yalçın Arcak,Hacıhaliller halkı, Okul Müdürü Serkan Doğan ve öğretmenler katıldı.     Okulun etkinlik salonundaki törende Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay yaptıkları konuşmada; “Okulumuza böylesi anlamlı bir haftada kütüphane kazandırarak çocuklarımızı sevindiren tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Ne kadar çok Kütüphane o kadar gelecek demektir” ifadelerini kullandılar.      CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’de anneannesini köyü olan ve kendisinin büyüdüğü Hacıhaliller mahallesine bir kütüphane kazandırılmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek;    “Okul Müdürümüz Serkan doğan,üç dört ay önce buraya geldiğimde okullarında kütüphane ihtiyacı olduğunu iletti.Bizde hemen bununla ilgili nasıl yapabiliriz çalışmasının içerisine giriştik.Bu konuda sponsor bularak okulları boyayan Saha Grubu gençlerimiz var. O konuda Milletvekilimiz Murat Bakan ile temasa geçerek O grubumuzu bu projenin içerisine dahil ettik.Hayırseverimiz Arife Sezerman hanımefendinin katkılarıyla orta güzel bir kütüphane çıktı.Bu kütüphanedeki kitaplarla çağdaş ve Atatürkçü gençlik yetişecek” dedi   Çocukların oluşturduğu Halk oyunları ekiplerinin gösterisinin ardından Hayırsever Arife Sezerman’a teşekkür plaketi ise Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik, Milletvekilleri Özel,Bakan,Bakırlıoğlu tarafından verildi.     Ayten-Mustafa Kip Cumhuriyet Kütüphanesi tüm katılımcıların kurdele kesim töreni ile çocukların hizmetine açıldı.     Özgür Özel, anneannesi ve akrabalarıyla hasret giderip bol bol fotoğraf çektirdi.
Manisa Şehzadeler ilçesine bağlı Hacıhaliller mahallesinde bulunan Şehit Hikmet Onan İlk-Ortaokulunun kütüphane ihtiyacı CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’in girişimleri hayırsever Arife Sezerman ve CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan’a bağlı‘Saha Grubu’ gençlerince tamamlanarak hizmete açıldı.

  Dış görünüm anlamında harabeyi andıran bina ‘Saha Grubu’ gençlerince iç ve dış cepheleri rengarenk boyalarla boyandı iç mobilya ve kitap konumu da hayırsever Arife Sezerman’ın katkılarıyla Şehit Hikmet Onan İlkokulunda eğitimlerini sürdüren 123 minik öğrencinin hizmetine sunuldu.

   Hacıhaliller mahallesinde bulunan Kütüphane açılışına CHP Grup Başkan Vekili Manisa Milletvekili Özgür Özel,Manisa Milletvekili Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik,Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Çençay, ‘Kütüphanesiz okul kalmasın’ projesine katkı sağlayan hayırsever Arife Sezerman, ‘Saha Grubu’ gençleri,CHP Manisa İl başkanı Semih Balaban,Şehzadeler ilçe Başkanı Hakan Gürtunca,Yunusemre ilçe Başkanı Yalçın Arcak,Hacıhaliller halkı, Okul Müdürü Serkan Doğan ve öğretmenler katıldı.

    Okulun etkinlik salonundaki törende Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve Şehzadeler ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Gençay yaptıkları konuşmada; “Okulumuza böylesi anlamlı bir haftada kütüphane kazandırarak çocuklarımızı sevindiren tüm hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Ne kadar çok Kütüphane o kadar gelecek demektir” ifadelerini kullandılar.

     CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel’de anneannesini köyü olan ve kendisinin büyüdüğü Hacıhaliller mahallesine bir kütüphane kazandırılmış olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek;

   “Okul Müdürümüz Serkan doğan,üç dört ay önce buraya geldiğimde okullarında kütüphane ihtiyacı olduğunu iletti.Bizde hemen bununla ilgili nasıl yapabiliriz çalışmasının içerisine giriştik.Bu konuda sponsor bularak okulları boyayan Saha Grubu gençlerimiz var. O konuda Milletvekilimiz Murat Bakan ile temasa geçerek O grubumuzu bu projenin içerisine dahil ettik.Hayırseverimiz Arife Sezerman hanımefendinin katkılarıyla orta güzel bir kütüphane çıktı.Bu kütüphanedeki kitaplarla çağdaş ve Atatürkçü gençlik yetişecek” dedi

  Çocukların oluşturduğu Halk oyunları ekiplerinin gösterisinin ardından Hayırsever Arife Sezerman’a teşekkür plaketi ise Şehzadeler Belediye Başkanı Çelik, Milletvekilleri Özel,Bakan,Bakırlıoğlu tarafından verildi. 

   Ayten-Mustafa Kip Cumhuriyet Kütüphanesi tüm katılımcıların kurdele kesim töreni ile çocukların hizmetine açıldı.

    Özgür Özel, anneannesi ve akrabalarıyla hasret giderip bol bol fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.