HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Manisa’ya Geliyor

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.07.2022 - 14:44, Güncelleme: 23.07.2022 - 14:44
 

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Manisa’ya Geliyor

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 26 Temmuz tarihinde Manisa’da olacak ve bir dizi temaslarda bulunacak.
Memleket gezileri kapsamında 26 Temmuz tarihinde Manisa’ya gidecek olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir dizi temaslarda bulunacak. Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu, partilerinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun 26 Temmuz tarihinde Manisa’ya teşrif edeceklerini belirtti. Seyitoğlu, “Sizlerin de bildiği üzere Genel Başkanımız en son yaptığımız 4. Olağan Kongremizden bu yana memleketin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hemen her ilde ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde hem yerel gündemi hem de ülke gündemini ilgilendirecek meseleleri yerinde ve bizzat gözlemledi. 26 Temmuz tarihinde de memleketimiz Manisa’ya teşrif edecek olan Başkanımızın gelişini siz kıymetli basın mensupları ile paylaşmaktan sevinç duyuyorum.” dedi. Genel Başkanın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Seyitoğlu, “Genel başkanımız yapacakları bazı ev ziyaretleriyle başlayacak olan program Sultan Camiinde kılınacak öğle namazının ardından parti üyelerimize yönelik bir toplantıyla devam edecek. Yapılacak bir dizi ziyaretlerin ardından ise çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirilecek ziyaret sonrası basına açıklamada bulunacak. Hatuniye Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından saat 17.45’te Genel Başkanımız Manisa ETV’de ‘Ramazan Duman ile Gündem’ programının canlı yayın konuğu olacak. Genel başkanımız Öğretmenevi Restoran’ında 19.00-21.00 saatleri arasında basın, STK, muhtar, iş adamları ve parti üyeleriyle akşam yemeğinde buluşacak ve son olarak saat 22.00-23.00 arasında Turgutlu ailesi ziyaret edilecek. Saat 23.30’da bir dizi temaslarda bulunmak için genel başkanımız Uşak ilimize geçeceklerdir.” şeklinde belirtti. Seyitoğlu, halkını ve basın mensuplarını düzenleyecekleri etkinliklere de davet etti.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, 26 Temmuz tarihinde Manisa’da olacak ve bir dizi temaslarda bulunacak.

Memleket gezileri kapsamında 26 Temmuz tarihinde Manisa’ya gidecek olan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, bir dizi temaslarda bulunacak.

Konuyla ilgili yazılı açıklamada bulunan HÜDA PAR Manisa İl Başkanı Sait Seyitoğlu, partilerinin Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun 26 Temmuz tarihinde Manisa’ya teşrif edeceklerini belirtti. Seyitoğlu, “Sizlerin de bildiği üzere Genel Başkanımız en son yaptığımız 4. Olağan Kongremizden bu yana memleketin doğusundan batısına, kuzeyinden güneyine hemen her ilde ziyaretler gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde hem yerel gündemi hem de ülke gündemini ilgilendirecek meseleleri yerinde ve bizzat gözlemledi. 26 Temmuz tarihinde de memleketimiz Manisa’ya teşrif edecek olan Başkanımızın gelişini siz kıymetli basın mensupları ile paylaşmaktan sevinç duyuyorum.” dedi.

Genel Başkanın ziyaretiyle ilgili bilgi veren Seyitoğlu, “Genel başkanımız yapacakları bazı ev ziyaretleriyle başlayacak olan program Sultan Camiinde kılınacak öğle namazının ardından parti üyelerimize yönelik bir toplantıyla devam edecek. Yapılacak bir dizi ziyaretlerin ardından ise çarşıda esnaf ziyareti gerçekleştirilecek ziyaret sonrası basına açıklamada bulunacak. Hatuniye Camiinde kılınacak ikindi namazının ardından saat 17.45’te Genel Başkanımız Manisa ETV’de ‘Ramazan Duman ile Gündem’ programının canlı yayın konuğu olacak. Genel başkanımız Öğretmenevi Restoran’ında 19.00-21.00 saatleri arasında basın, STK, muhtar, iş adamları ve parti üyeleriyle akşam yemeğinde buluşacak ve son olarak saat 22.00-23.00 arasında Turgutlu ailesi ziyaret edilecek. Saat 23.30’da bir dizi temaslarda bulunmak için genel başkanımız Uşak ilimize geçeceklerdir.” şeklinde belirtti.

Seyitoğlu, halkını ve basın mensuplarını düzenleyecekleri etkinliklere de davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.