İL MÜFTÜSÜ GÜLLER, GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2023 - 14:50, Güncelleme: 17.01.2023 - 14:50
 

İL MÜFTÜSÜ GÜLLER, GENÇLERLE KAHVALTIDA BULUŞTU

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Gençlerle Kahvaltı Buluşması" gerçekleştirildi. İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir." dedi.
Manisa CBÜ Öğrencilerine yönelik kahvaltı programında İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller öğrencilerle hasbihal etti. Bu kapsamda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 75 genç kahvaltı programında bir araya geldi.   “BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞMALIYIZ” Kahvaltı programına katılan İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Müftüsü Güller, iyiliğin yeryüzünde egemen olması ve kötülüğün son bulması için gençlerin sorumluluğuna işaret ederek, "21. asrın modern dünyası insanlığa kan, gözyaşı ve savaştan başka bir şey veremedi. Bunun için de sıradan değil aranan olmalıyız, daha büyük bir gayretle çalışmalıyız." dedi.   “İYİLİK İNSAN ELİYLE ÇOĞALIYOR” İyilik için bir araya gelenlerin güçlenmesi halinde kötülerin ve kötülüğün yok olacağına dikkat çeken Müftü Güller, "Kötülük de iyilik de insan eliyle çoğalıyor. Birilerinin kötüden ve kötülükten beslendiği dünyamızda iyilik öncüleri olalım, muhabbet fedaileri olalım. Yaşanılabilir bir dünya için çalışalım. İyilik hareketinin mirasçıları olun. Unutmayınız ki gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir." diye konuştu.  KAHVALTI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ Programa İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı, İl Gençlik Koordinatörü, Diyanet Gençlik ekibi ve Manevi Danışmanlar katıldı. Yasemin Kurtaç
Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından, TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde "Gençlerle Kahvaltı Buluşması" gerçekleştirildi. İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, “Gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir." dedi.

Manisa CBÜ Öğrencilerine yönelik kahvaltı programında İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller öğrencilerle hasbihal etti. Bu kapsamda İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizesinde 75 genç kahvaltı programında bir araya geldi.  

“BÜYÜK BİR GAYRETLE ÇALIŞMALIYIZ”

Kahvaltı programına katılan İl Müftüsü Dr. Hasan Hüseyin Güller, gençleri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İl Müftüsü Güller, iyiliğin yeryüzünde egemen olması ve kötülüğün son bulması için gençlerin sorumluluğuna işaret ederek, "21. asrın modern dünyası insanlığa kan, gözyaşı ve savaştan başka bir şey veremedi. Bunun için de sıradan değil aranan olmalıyız, daha büyük bir gayretle çalışmalıyız." dedi.  

“İYİLİK İNSAN ELİYLE ÇOĞALIYOR”

İyilik için bir araya gelenlerin güçlenmesi halinde kötülerin ve kötülüğün yok olacağına dikkat çeken Müftü Güller, "Kötülük de iyilik de insan eliyle çoğalıyor. Birilerinin kötüden ve kötülükten beslendiği dünyamızda iyilik öncüleri olalım, muhabbet fedaileri olalım. Yaşanılabilir bir dünya için çalışalım. İyilik hareketinin mirasçıları olun. Unutmayınız ki gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için verilen her bir mücadele ibadettir." diye konuştu. 

KAHVALTI PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

Programa İl Müftüsü, İl Müftü Yardımcısı, İl Gençlik Koordinatörü, Diyanet Gençlik ekibi ve Manevi Danışmanlar katıldı. Yasemin Kurtaç

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.