İMAMOĞLU’NDAN AKHİSARLILARA OTOBÜS HEDİYESİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.08.2022 - 15:34, Güncelleme: 03.08.2022 - 15:34
 

İMAMOĞLU’NDAN AKHİSARLILARA OTOBÜS HEDİYESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediyesi’ne ulaşımda kullanılması üzere otobüs hediye etti.
Araç filosunu yenileyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, eski model araçlarını yenileyerek ulaşımda kullanılmak üzere ilçe belediyelerine ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar Belediyesi’ne de 1 adet otobüs hediye edildi. BAŞKAN DUTLULU PAYLAŞTI İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, hediye edilen otobüsü sosyal medya hesabından duyuran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şu ifadelere yer verdi: “Araç filosunu yenileyen İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, eski model otobüslerinden birini yenileyerek ulaşımda kullanılması için Akhisar halkımıza hediye etti. Biz de otobüsümüzü çocuklarımızın, büyüklerimizin, engelli bireylerimizin, şehit ve gazi yakınlarımızın hizmetine sunacağız. Teşekkürler Ekrem başkanım.” Hediye edilen otobüste ise Ekrem İmamoğlu’nun imzasıyla yer alan notta, “Bu otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisarlılara hediyesidir. İyi yolculuklar dileriz” yazıları yer aldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Akhisar Belediyesi’ne ulaşımda kullanılması üzere otobüs hediye etti.

Araç filosunu yenileyen İstanbul Büyükşehir Belediyesi, eski model araçlarını yenileyerek ulaşımda kullanılmak üzere ilçe belediyelerine ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akhisar Belediyesi’ne de 1 adet otobüs hediye edildi.

BAŞKAN DUTLULU PAYLAŞTI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na teşekkür ederek, hediye edilen otobüsü sosyal medya hesabından duyuran Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, şu ifadelere yer verdi: “Araç filosunu yenileyen İstanbul Büyükşehir Belediyemiz, eski model otobüslerinden birini yenileyerek ulaşımda kullanılması için Akhisar halkımıza hediye etti. Biz de otobüsümüzü çocuklarımızın, büyüklerimizin, engelli bireylerimizin, şehit ve gazi yakınlarımızın hizmetine sunacağız. Teşekkürler Ekrem başkanım.”

Hediye edilen otobüste ise Ekrem İmamoğlu’nun imzasıyla yer alan notta, “Bu otobüs, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Akhisarlılara hediyesidir. İyi yolculuklar dileriz” yazıları yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.