İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy, MANİSA’DA ANILDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2017 - 09:55, Güncelleme: 29.12.2017 - 09:55
 

İstiklal Marşı'nın Şairi Mehmet Akif Ersoy, MANİSA’DA ANILDI

Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81. yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen programda Grup Allegra tarafından kahramanlık şarkıları seslendirildi, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve Kurtuluş Savaşı’ndaki rolüne değinildi. Gecenin sonunda izleyiciler hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Programın sonunda sahneye davet edilen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Grup Allegra’yı başarılı performansından dolayı tebrik ederek, Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle andı. ​
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’un vefatının 81. yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından anma programı düzenlendi.
Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen programda Grup Allegra tarafından kahramanlık şarkıları seslendirildi, Mehmet Akif Ersoy’un hayatı ve Kurtuluş Savaşı’ndaki rolüne değinildi. Gecenin sonunda izleyiciler hep bir ağızdan İstiklal Marşımızı okudu. Programın sonunda sahneye davet edilen Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu ile Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Grup Allegra’yı başarılı performansından dolayı tebrik ederek, Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve minnetle andı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.