“İYİ Kİ İYİ PARTİ KURULMUŞ”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.10.2022 - 14:04, Güncelleme: 04.10.2022 - 14:04
 

“İYİ Kİ İYİ PARTİ KURULMUŞ”

İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı Ziraat Mühendisi Şenol Özkaya, “İYİ Parti iyi ki kurulmuş. İYİ Parti kadroları vatandaşın sesi, kulağı ve gözü olarak yapılması gerekenleri ve çözümlerini dile getirerek yapılmasın sağlıyor.” dedi.
İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya açıklamalarda bulundu. İktidara geldikten sonra, Özkaya tüm sorunların İYİ Parti’nin kadroları tarafından çözüleceğini ifade etti. “HAKLI GURUR YAŞIYORUZ” Özkaya, “Genel merkezimizin öncülüğünde bizlerde il teşkilatı olarak il başkanımızın oluru ile ilimizde ki sorunları ve çözüm yollarını gerek sosyal medyada gerek basında gerekse milletvekillerimiz sayesinde TBMM’de dile getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Örnek vermek gerekirse, Marmara Gölü’nün durumunu, iki yıl öncesinden tepki verdik, gerekli çevre örgütleri ile birlikte hareket ettik. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi gölü yerinde gördü. Milletin kürsüsü olan grup toplantısında dile getirdi. Sonrasında Bozdağ’dan gelen akarsuyun göle verilmesi için ihaleye başlandı.” ifadesinde bulundu.  “TMO ALIMI YAVAŞLATIYOR” Özkaya, “Diğer bir konu çiftçiye büyük bir yük olan sulama suyu için kullanılan elektrik ücretlerinin, ürünün parası alındıktan sonra ödenmesi konusunda açıklamalar yaptık. Belli bir aradan sonra iktidar uygulamaya geçti. Üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarını dile getirdik. Yeterli olmasa da, yurtlarda yatak sayılarını artırarak bir nebzede olsa çözüm bulundu. Üniversite öğrencilerinin öğrenim kredisinin ödeme kolaylığı olmasını dile getirdik. Bir miktar çözüm bulundu. İlimizde bu yılki üzümler yağmura yakalanarak iyi korunamadı. Bunun sonucunda ürünün bir an önce işletmelere gitmesi gerekli ama TMO alımı yavaşlatıyor. Bizler basın yolu ve akım yerlerini ziyaret ederek, gerekli görüşmeler yaptık. Sorunu en yüksek sesimizle dile getirdik. Sonuçta TMO Islanan üzümler için yeni kriter belirlediğini iktidar milletvekili müjde olarak basın açıklaması yaptı.” dedi. “TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEKTİR” Özkaya, “Aynı şekilde Ziraat Odasına üye olan çiftçilerden ayrıca ÇKS belgesi istenmesi zulüm oluyordu, biz dile getirdik. Bu konuda da düzenlemeler yapıldı. EYT'li vatandaşlarımızın sorunlarını biz dile getirdik, şu anda yapılıyor. Daha yüzlerce önergemizi sizlere sunabiliriz. Onun için diyoruz ki iyi ki İYİ Parti kurulmuş. İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları ile tüm sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz, iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren tüm sorunlar çözülecektir.” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı, Ekonomi Politikaları Başkanı Ziraat Mühendisi Şenol Özkaya, “İYİ Parti iyi ki kurulmuş. İYİ Parti kadroları vatandaşın sesi, kulağı ve gözü olarak yapılması gerekenleri ve çözümlerini dile getirerek yapılmasın sağlıyor.” dedi.

İYİ Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Şenol Özkaya açıklamalarda bulundu. İktidara geldikten sonra, Özkaya tüm sorunların İYİ Parti’nin kadroları tarafından çözüleceğini ifade etti.

“HAKLI GURUR YAŞIYORUZ”

Özkaya, “Genel merkezimizin öncülüğünde bizlerde il teşkilatı olarak il başkanımızın oluru ile ilimizde ki sorunları ve çözüm yollarını gerek sosyal medyada gerek basında gerekse milletvekillerimiz sayesinde TBMM’de dile getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Örnek vermek gerekirse, Marmara Gölü’nün durumunu, iki yıl öncesinden tepki verdik, gerekli çevre örgütleri ile birlikte hareket ettik. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendi gölü yerinde gördü. Milletin kürsüsü olan grup toplantısında dile getirdi. Sonrasında Bozdağ’dan gelen akarsuyun göle verilmesi için ihaleye başlandı.” ifadesinde bulundu. 

“TMO ALIMI YAVAŞLATIYOR”

Özkaya, “Diğer bir konu çiftçiye büyük bir yük olan sulama suyu için kullanılan elektrik ücretlerinin, ürünün parası alındıktan sonra ödenmesi konusunda açıklamalar yaptık. Belli bir aradan sonra iktidar uygulamaya geçti. Üniversite öğrencilerinin barınma sorunlarını dile getirdik. Yeterli olmasa da, yurtlarda yatak sayılarını artırarak bir nebzede olsa çözüm bulundu. Üniversite öğrencilerinin öğrenim kredisinin ödeme kolaylığı olmasını dile getirdik. Bir miktar çözüm bulundu. İlimizde bu yılki üzümler yağmura yakalanarak iyi korunamadı. Bunun sonucunda ürünün bir an önce işletmelere gitmesi gerekli ama TMO alımı yavaşlatıyor. Bizler basın yolu ve akım yerlerini ziyaret ederek, gerekli görüşmeler yaptık. Sorunu en yüksek sesimizle dile getirdik. Sonuçta TMO Islanan üzümler için yeni kriter belirlediğini iktidar milletvekili müjde olarak basın açıklaması yaptı.” dedi.

“TÜM SORUNLAR ÇÖZÜLECEKTİR”

Özkaya, “Aynı şekilde Ziraat Odasına üye olan çiftçilerden ayrıca ÇKS belgesi istenmesi zulüm oluyordu, biz dile getirdik. Bu konuda da düzenlemeler yapıldı. EYT'li vatandaşlarımızın sorunlarını biz dile getirdik, şu anda yapılıyor. Daha yüzlerce önergemizi sizlere sunabiliriz. Onun için diyoruz ki iyi ki İYİ Parti kurulmuş. İyi ki İYİ Parti var. İYİ Parti’nin liyakatli kadroları ile tüm sorunları ve çözüm yollarını biliyoruz, iktidara geldiğimiz ilk günden itibaren tüm sorunlar çözülecektir.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Melahat cangür
(05.10.2022 12:42 - #4117)
İyi günler iyi parti ve kadrolarıyla çok yakında geliyorrrrr başkanım emeklerinize yürehinize saglık hep birlikte başarılı günlereeee
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.