İYİ PARTİ MANİSA’NIN YENİ YÖNETİMİNDEN İLK TOPLANTI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.01.2023 - 19:13, Güncelleme: 24.01.2023 - 19:13
 

İYİ PARTİ MANİSA’NIN YENİ YÖNETİMİNDEN İLK TOPLANTI

İYİ Parti Manisa’nın yeni seçilen yönetim kurulu, ilk toplantısını İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir başkanlığında yaptı. Başkan İksir, “Bu bir bayrak değişimiydi, aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.
Yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yapan Av. Ali Zafer İksir, ”Yönetimimize baktığımızda hem genç, hem tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir ekibimiz var. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı, genel ve daha sonrasında yapılacak yerel seçimlerde partimizi birinci parti yapıp, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapasıya kadar çalışacağız” diye konuştu. “İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ” Başkan İksir, “İYİ Parti Manisa İl Yönetim Kurulu’muz, bugün tam kadro ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu bir bayrak değişimiydi, aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. İçerisinde bulunduğumuz karanlık, baskı ve yokluk ortamından kurtulmak için gün sayan Manisalı hemşehrilerimiz rahat olsun. İYİ Parti olarak karanlık bulutları dağıtıp, iyilik güneşini ülkemizin üzerine yeniden doğuracağız. Yönetimimize baktığımızda hem genç, hem tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir ekibimiz var. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı, genel ve daha sonrasında yapılacak yerel seçimler var. Manisa’da önce partimizi birinci parti yapıp, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Daha sonra ise yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi ve 17’de 17 yapıp tüm ilçe belediyelerini almaya kararlıyız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyor, Manisa ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Manisa’nın yeni seçilen yönetim kurulu, ilk toplantısını İYİ Parti Manisa İl Başkanı Av. Ali Zafer İksir başkanlığında yaptı. Başkan İksir, “Bu bir bayrak değişimiydi, aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız” açıklamasında bulundu.

Yeni yönetim kuruluyla ilk toplantısını yapan Av. Ali Zafer İksir, ”Yönetimimize baktığımızda hem genç, hem tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir ekibimiz var. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı, genel ve daha sonrasında yapılacak yerel seçimlerde partimizi birinci parti yapıp, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapasıya kadar çalışacağız” diye konuştu.

“İYİ PARTİ’Yİ BİRİNCİ PARTİ YAPACAĞIZ”

Başkan İksir, “İYİ Parti Manisa İl Yönetim Kurulu’muz, bugün tam kadro ilk toplantısını gerçekleştirdi. Bu bir bayrak değişimiydi, aldığımız bayrağı bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışacağız. İçerisinde bulunduğumuz karanlık, baskı ve yokluk ortamından kurtulmak için gün sayan Manisalı hemşehrilerimiz rahat olsun. İYİ Parti olarak karanlık bulutları dağıtıp, iyilik güneşini ülkemizin üzerine yeniden doğuracağız. Yönetimimize baktığımızda hem genç, hem tecrübeli isimlerle harmanlanmış bir ekibimiz var. Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı, genel ve daha sonrasında yapılacak yerel seçimler var. Manisa’da önce partimizi birinci parti yapıp, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i başbakan yapacağız. Daha sonra ise yapılacak yerel seçimlerde Büyükşehir Belediyesi ve 17’de 17 yapıp tüm ilçe belediyelerini almaya kararlıyız. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımı bir kez daha tebrik ediyor, Manisa ve partimize hayırlı olmasını diliyorum.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.