İYİ PARTİ'NİN İLK NEZAKET ZİYARETİ YUMRUKAYA'YA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.01.2018 - 09:47, Güncelleme: 25.01.2018 - 09:47
 

İYİ PARTİ'NİN İLK NEZAKET ZİYARETİ YUMRUKAYA'YA

Manisa'da 1 ay önce ataması yapıldıktan sonra İYİ Parti Manisa İl Başkanı olan Tamer Akkal ve İl Başkan Yardımcısı Engin Kabadağ, nezaket ziyaretlerine başladı.Akkal ve Kabadağ ilk ziyaretlerini Manisa'da uzun yıllar siyaset yapan Erdinç Şirketler Grubu kurucusu Erdinç Yumrukaya'ya gerçekleştirdi.
Türkiye'de Genel Başkanları Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'nin Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve İl Başkan Yardımcısı Engin Kabadağ çalışmalarını anlatmak üzere Manisa'nın tanınmış isimlerini ziyaret etmeye başladı. İlk ziyaretlerini Erdinç Yumrukaya'ya gerçekleştiren Akkal ve Kabadağ, ' İYİ Günler ' diyerek Ofis-Home Mağazası'na sıcak bir giriş yaptı. YUMRUKAYA; TÜM TÜRKİYE SİZİ KONUŞUYOR Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Manisa’nın tanıdığı iki isim Tamer Akkal ve Engin Kabadağ, siyaset hayatlarına farklı bir kulvarda devam ediyorlar. Zor bir görev üstlendiler ama başarılı olacaklarına inanıyorum. Bilgi ve birikimleri oldukça güçlü. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da İYİ Parti konuşuluyor, varlığını hissettiriyor. Ziyarete ilk benimle başlamaları beni ayrıca çok mutlu etti. Yolları açık olsun " ifadelerine yer verdi. AKKAL; HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal, Yumrukaya'nın fikirlerine ihtiyaçları olduğuna değinerek, " Yaklaşık 2 aydır Manisa'daki 17 ilçemizde, ilçe başkanlığı için atamalarımızı gerçekleştirdik. Teşkilatlarımızda çok güçlü isimler var. Bu hafta da iki merkez ilçemizin atamalarını yapacağız. Manisa'da partimize karşı çok büyük teveccüh var. Manisalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu seçimlerde bizde varız ve barajı aşıp TBMM'de ki yerimizi alacağız. Sizin gibi Manisa için çok değerli ağabeylerimizi sık sık ziyaret edip fikirlerini alacağız. Sizler Manisa'yı çok iyi tanıyan isimlersiniz. Sizlerin görüşleri bizler için oldukça önemli "dedi          
Manisa'da 1 ay önce ataması yapıldıktan sonra İYİ Parti Manisa İl Başkanı olan Tamer Akkal ve İl Başkan Yardımcısı Engin Kabadağ, nezaket ziyaretlerine başladı.Akkal ve Kabadağ ilk ziyaretlerini Manisa'da uzun yıllar siyaset yapan Erdinç Şirketler Grubu kurucusu Erdinç Yumrukaya'ya gerçekleştirdi.
Türkiye'de Genel Başkanları Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'nin Manisa İl Başkanı Tamer Akkal ve İl Başkan Yardımcısı Engin Kabadağ çalışmalarını anlatmak üzere Manisa'nın tanınmış isimlerini ziyaret etmeye başladı. İlk ziyaretlerini Erdinç Yumrukaya'ya gerçekleştiren Akkal ve Kabadağ, ' İYİ Günler ' diyerek Ofis-Home Mağazası'na sıcak bir giriş yaptı.

YUMRUKAYA; TÜM TÜRKİYE SİZİ KONUŞUYOR
Erdinç Şirketler Grubu Kurucusu Erdinç Yumrukaya,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, " Manisa’nın tanıdığı iki isim Tamer Akkal ve Engin Kabadağ, siyaset hayatlarına farklı bir kulvarda devam ediyorlar. Zor bir görev üstlendiler ama başarılı olacaklarına inanıyorum. Bilgi ve birikimleri oldukça güçlü. Tüm Türkiye'de olduğu gibi Manisa'da da İYİ Parti konuşuluyor, varlığını hissettiriyor. Ziyarete ilk benimle başlamaları beni ayrıca çok mutlu etti. Yolları açık olsun " ifadelerine yer verdi.

AKKAL; HEMŞEHRİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM
İYİ Parti İl Başkanı Tamer Akkal, Yumrukaya'nın fikirlerine ihtiyaçları olduğuna değinerek, " Yaklaşık 2 aydır Manisa'daki 17 ilçemizde, ilçe başkanlığı için atamalarımızı gerçekleştirdik. Teşkilatlarımızda çok güçlü isimler var. Bu hafta da iki merkez ilçemizin atamalarını yapacağız. Manisa'da partimize karşı çok büyük teveccüh var. Manisalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyoruz. Bu seçimlerde bizde varız ve barajı aşıp TBMM'de ki yerimizi alacağız. Sizin gibi Manisa için çok değerli ağabeylerimizi sık sık ziyaret edip fikirlerini alacağız. Sizler Manisa'yı çok iyi tanıyan isimlersiniz. Sizlerin görüşleri bizler için oldukça önemli "dedi
 
 
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.