İYİ PARTİ VE MHP ARASINDA İPLER GERİLDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.12.2022 - 14:32, Güncelleme: 19.12.2022 - 14:32
 

İYİ PARTİ VE MHP ARASINDA İPLER GERİLDİ

İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten'in Karaağaçlı mezarlığı ile ilgili savunmasına cevap verdi. İYİ Partili Çelik, “Yorulduysanız dinlenin. Gençlerimizin önünü açın.” açıklamasında bulundu.
MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’in basın açıklamasına İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik yanıt verdi. Başkan Çelik, MHP’li Özten’i tarafsız olmaya davet etti. “ÖLÜYE SAYGINIZ YOK ANLADIK” Ahmet Çelik; "Hangi yazdan kaldığını bilemiyoruz, ancak işçi kardeşlerimizin alın terini, sizin menfaate dayalı çıkar siyasetinize karıştırmayacağımızı aklıselim herkes biliyor. Sayın Büyükşehir İlçe Başkanı, hizmette devamlık esastır. Yazı kışı olmaz. Yazın yaptık ohh rahatız denemez. Bunu ancak sizin liyakatsiz kadrolarınız, adı tabut ticareti ile anılan başkanlarınız yapar. Siz hizmetten bunu anlıyorsanız daha önce de yaptığım çağrı yeniliyorum. Yorulduysanız dinlenin. Gençlerimizin önünü açın. Karaağaçlı Mahallesi ile ilgili yaptığımız çağrının aslı bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızca yapılmıştır. Yaptığımız bu duyuru 100 kişinin imzalı dilekçesine dayanmaktadır. İlçe başkanlığını yaptığınız büyükşehirin bu dilekçeye verdiği trajikomik cevap ortadadır. Vatandaş sizin öve eve bitiremediğiniz bu mezarlığa gelip, kaybettiği yakınına dua ediyor. Fakat siz maalesef ki çağrımıza yaptığınız cevabınızı bile yazdan kalma fotoğraflarla veriyorsunuz. Keşke gelerek bizim görmediğimiz güzellikleri paylaşabilseydiniz. Ölüye saygınız yok anladık. Ama hiç olmazsa Karaağaçlı sakinlerine saygınız olsun.” dedi. “TARAFSIZ OLMAYA DAVET EDİYORUM” İYİ Partili Çelik, “Yaptığınız çay davetini, dilerseniz Karaağaçlı’daki vatandaşlarımızla hep birlikte görüşüp, sorunlarını kulaktan dolma değil, bizzat kendilerinden dinleyip sonrasında içebiliriz. Sayın Büyükşehir İlçe Başkanı, sizleri vatandaşın sorunları ile ilgilenmeye, mevzu hizmet olduğunda tarafsız olmaya davet ediyorum. Böylelikle yarın sokağa çıkacağınız bir yüzünüzde olmuş olur." diyerek sözlerine son verdi.
İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik, MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten'in Karaağaçlı mezarlığı ile ilgili savunmasına cevap verdi. İYİ Partili Çelik, “Yorulduysanız dinlenin. Gençlerimizin önünü açın.” açıklamasında bulundu.

MHP Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten’in basın açıklamasına İYİ Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Çelik yanıt verdi. Başkan Çelik, MHP’li Özten’i tarafsız olmaya davet etti.

“ÖLÜYE SAYGINIZ YOK ANLADIK”

Ahmet Çelik; "Hangi yazdan kaldığını bilemiyoruz, ancak işçi kardeşlerimizin alın terini, sizin menfaate dayalı çıkar siyasetinize karıştırmayacağımızı aklıselim herkes biliyor. Sayın Büyükşehir İlçe Başkanı, hizmette devamlık esastır. Yazı kışı olmaz. Yazın yaptık ohh rahatız denemez. Bunu ancak sizin liyakatsiz kadrolarınız, adı tabut ticareti ile anılan başkanlarınız yapar. Siz hizmetten bunu anlıyorsanız daha önce de yaptığım çağrı yeniliyorum. Yorulduysanız dinlenin. Gençlerimizin önünü açın. Karaağaçlı Mahallesi ile ilgili yaptığımız çağrının aslı bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızca yapılmıştır. Yaptığımız bu duyuru 100 kişinin imzalı dilekçesine dayanmaktadır. İlçe başkanlığını yaptığınız büyükşehirin bu dilekçeye verdiği trajikomik cevap ortadadır. Vatandaş sizin öve eve bitiremediğiniz bu mezarlığa gelip, kaybettiği yakınına dua ediyor. Fakat siz maalesef ki çağrımıza yaptığınız cevabınızı bile yazdan kalma fotoğraflarla veriyorsunuz. Keşke gelerek bizim görmediğimiz güzellikleri paylaşabilseydiniz. Ölüye saygınız yok anladık. Ama hiç olmazsa Karaağaçlı sakinlerine saygınız olsun.” dedi.

“TARAFSIZ OLMAYA DAVET EDİYORUM”

İYİ Partili Çelik, “Yaptığınız çay davetini, dilerseniz Karaağaçlı’daki vatandaşlarımızla hep birlikte görüşüp, sorunlarını kulaktan dolma değil, bizzat kendilerinden dinleyip sonrasında içebiliriz. Sayın Büyükşehir İlçe Başkanı, sizleri vatandaşın sorunları ile ilgilenmeye, mevzu hizmet olduğunda tarafsız olmaya davet ediyorum. Böylelikle yarın sokağa çıkacağınız bir yüzünüzde olmuş olur." diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.