İYİ PARTİ YUNUSEMRE’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.10.2022 - 16:45, Güncelleme: 31.10.2022 - 16:45
 

İYİ PARTİ YUNUSEMRE’DE DEMOKRASİ ŞÖLENİ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanlığı seçimi için delege seçimleri yapıldı. 87 mahalleyle birlikte yapılan delege seçiminde, Yunusemre İlçe Kongresi’nde oy kullanacak 400 kişi belirlendi.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da katılımıyla yapıldı. Çıray, her iki adaya da seçimlerde başarılar diledi. BAŞKANLIK SEÇİMİ 27 KASIM’DA 414 kişinin oy kullandığı sandıklarda sayım başladı. 87 mahallede yapılan seçimlerde en çok oyu alan 400 delege belirlendi. Delegeler, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın 27 Kasım’da yapılacak olan başkanlık seçiminde oy kullanacak. BAŞKAN AKAN DELEGELERİ TEBRİK ETTİ İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve GİK üyelerimizin aldığı kararla birlikte tüm illerimizde kongre sürecimiz başladı. Biz de İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak delege seçimlerimizi yaptık. Seçimler bir demokrasi şölenidir. Delege adayı olan tüm arkadaşlarımıza bu demokrasi şölenine katıldığı için teşekkür ediyor, delege seçilen tüm partililerimize de tebriklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkanlığı seçimi için delege seçimleri yapıldı. 87 mahalleyle birlikte yapılan delege seçiminde, Yunusemre İlçe Kongresi’nde oy kullanacak 400 kişi belirlendi.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nda delege seçimleri, İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray’ın da katılımıyla yapıldı. Çıray, her iki adaya da seçimlerde başarılar diledi.

BAŞKANLIK SEÇİMİ 27 KASIM’DA

414 kişinin oy kullandığı sandıklarda sayım başladı. 87 mahallede yapılan seçimlerde en çok oyu alan 400 delege belirlendi. Delegeler, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın 27 Kasım’da yapılacak olan başkanlık seçiminde oy kullanacak.

BAŞKAN AKAN DELEGELERİ TEBRİK ETTİ

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, delege seçimlerinin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener ve GİK üyelerimizin aldığı kararla birlikte tüm illerimizde kongre sürecimiz başladı. Biz de İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak delege seçimlerimizi yaptık. Seçimler bir demokrasi şölenidir. Delege adayı olan tüm arkadaşlarımıza bu demokrasi şölenine katıldığı için teşekkür ediyor, delege seçilen tüm partililerimize de tebriklerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.