İYİ PARTİ’DEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÖNERGE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 15:09, Güncelleme: 02.11.2022 - 15:09
 

İYİ PARTİ’DEN LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR İÇİN ÖNERGE

İYİ Parti Şehzadeler Meclis Üyeleri her ay olduğu gibi Kasım ayı meclis toplantısında da farkındalık önergeleri ile ses getirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya önergeler hakkında bilgi paylaştı.
İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Kasım Ayı Meclisi’nde gündeme getirdikleri önergeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. “İKİ ÖNERGE KARARA BAĞLANDI” İYİ Parti Grup Başkanvekili Özkaya, “İYİ Parti grubu olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar, araştırmacı, sorgulayan ve çözüm odaklı olarak mecliste çalışıyoruz. Hiçbir zaman proje bizde kalsın, biz işin başına geçtiğimiz zaman yapalım düşüncesinde olmadık. Vatandaş için faydalı olacak ne varsa, bir an önce uygulamaya konulsun istiyoruz. Biliyorsunuz verdiğiniz önergeler komisyonlarda görüşülüp, bir sonraki mecliste oylaması yapılıyor. Biz Ekim meclisinde verdiğimiz iki önerge vardı. Bir tanesi maddi gücü olmayan, kız çocukları için etkinlikler düzenlenmesi, diğer önergemiz ise kimsesiz ve maddi durumu olmayan yaşlılarımıza il dışında seyahat turları düzenlenmesi konusundaydı. Bu iki önergenin komisyon çalışması tamamlanıp uygulamaya konulması karara bağlandı.” açıklamasında bulundu. “FAYDALI KONULARA DEĞİNİYORUZ” Özkaya, “Kasım ayındaki önergeleriniz ise lösemi ve SMA hastası çocuklar için yerel yönetimler olarak görev alıp, bu hasta çocukların dertlerini duyurmak ve hayırseverlerin bu hastalara ulaşması konusunda gerek sosyal medya, gerek pankartlar ile gerekse billboardlarda anlatılıp yardım gelmesi sağlanmalıdır. Diğer önergemiz, ise öğretmenler günü dolasıyla, 70 yaş ve üzerindeki öğretmenler ile bir etkinlikte buluşma. Son Önergemiz de ilçemizde ikametgâh eden yerel ve mahalli sanatçılara sahip çıkarak, maddi ve manevi destekte bulunulması. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan cezaevinde ki ozanların buluşma etkinliğine, Şehzadeler Belediyesi’nin maddi olarak desteği istenmiştir. Tabi sadece bunlar değil, gündem dışı, söz alarak, vatandaşımız için onlarca faydalı konulara değiniyoruz. İYİ Parti meclis üyeleri olarak, görevimizin son dakikasına kadar, vatandaşlarımıza fayda yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.
İYİ Parti Şehzadeler Meclis Üyeleri her ay olduğu gibi Kasım ayı meclis toplantısında da farkındalık önergeleri ile ses getirdi. İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya önergeler hakkında bilgi paylaştı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Şenol Özkaya, Şehzadeler Belediyesi Kasım Ayı Meclisi’nde gündeme getirdikleri önergeler ile ilgili açıklamalarda bulundu.

“İKİ ÖNERGE KARARA BAĞLANDI”

İYİ Parti Grup Başkanvekili Özkaya, “İYİ Parti grubu olarak, göreve geldiğimiz ilk günden bu güne kadar, araştırmacı, sorgulayan ve çözüm odaklı olarak mecliste çalışıyoruz. Hiçbir zaman proje bizde kalsın, biz işin başına geçtiğimiz zaman yapalım düşüncesinde olmadık. Vatandaş için faydalı olacak ne varsa, bir an önce uygulamaya konulsun istiyoruz. Biliyorsunuz verdiğiniz önergeler komisyonlarda görüşülüp, bir sonraki mecliste oylaması yapılıyor. Biz Ekim meclisinde verdiğimiz iki önerge vardı. Bir tanesi maddi gücü olmayan, kız çocukları için etkinlikler düzenlenmesi, diğer önergemiz ise kimsesiz ve maddi durumu olmayan yaşlılarımıza il dışında seyahat turları düzenlenmesi konusundaydı. Bu iki önergenin komisyon çalışması tamamlanıp uygulamaya konulması karara bağlandı.” açıklamasında bulundu.

“FAYDALI KONULARA DEĞİNİYORUZ”

Özkaya, “Kasım ayındaki önergeleriniz ise lösemi ve SMA hastası çocuklar için yerel yönetimler olarak görev alıp, bu hasta çocukların dertlerini duyurmak ve hayırseverlerin bu hastalara ulaşması konusunda gerek sosyal medya, gerek pankartlar ile gerekse billboardlarda anlatılıp yardım gelmesi sağlanmalıdır. Diğer önergemiz, ise öğretmenler günü dolasıyla, 70 yaş ve üzerindeki öğretmenler ile bir etkinlikte buluşma. Son Önergemiz de ilçemizde ikametgâh eden yerel ve mahalli sanatçılara sahip çıkarak, maddi ve manevi destekte bulunulması. Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan cezaevinde ki ozanların buluşma etkinliğine, Şehzadeler Belediyesi’nin maddi olarak desteği istenmiştir. Tabi sadece bunlar değil, gündem dışı, söz alarak, vatandaşımız için onlarca faydalı konulara değiniyoruz. İYİ Parti meclis üyeleri olarak, görevimizin son dakikasına kadar, vatandaşlarımıza fayda yaratmaya devam edeceğiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.