İYİ PARTİLİ AKAN, “FAİZ GİDERLERİ REKOR KIRDI”

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.11.2022 - 14:56, Güncelleme: 15.11.2022 - 14:56
 

İYİ PARTİLİ AKAN, “FAİZ GİDERLERİ REKOR KIRDI”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, açıklanan bütçe açığı rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türkiye’nin uçurumdan aşağı yuvarlanmasına seyirci kalıyorlar” dedi.
Merkezi yönetim bütçe gelirleri Ekim’de 224 milyar 162 milyon lira, giderleri 307 milyar 416 milyon lira oldu. Bütçe, ekimde 83 milyar 254 milyon lira açık verdi. Böylece bütçede yılın en yüksek açığını verildi. FAİZ GİDERLERİ REKOR KIRDI İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, açıklanan rakamlarını, “Türkiye uçurumdan aşağı yuvarlanırken yalnızca oturup seyretmekle yetiniyorlar” dedi. Faiz giderleri 61.1 milyar TL ile rekor kırdı. “YOKSUL HALK ZENGİNLERE 91,57 MİLYAR TL ÖDEDİ” Başkan Akan açıklamasında, “Gözleri ışıl ışıl parlayan Hazine ve Maliye Bakanı, bu rakamlara iyi baksın. Bütçemiz, son bir yılın en yüksek açığını verdi. Bu açığın yüzde 70’i kur korumalı mevduat denilen fakirden alınıp zengine verilen, yandaşlara hitap eden sistem yüzünden… Kur Korumalı Mevduat’ın bütçeye yükü 91,57 milyar TL olarak açıklandı. Kur Korumalı Mevduat’ın gerçek yükü bu zamana kadar 225 milyar TL’nin üzerinde” dedi. “İYİ PARTİ EKONOMİYİ 1 YIL İÇERİSİNDE DÜZLÜĞE ÇIKARACAK” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti öyle bir Türkiye yarattı ki, artık bu yeni ülkede zengin her ay daha da zengin, fakir her ay daha da fakir oluyor. Biraz da olsa vatan sevginiz varsa milletimize daha fazla eziyet etmeyin, ülkeyi derhal erken seçime götürün. İYİ Parti güçlü ekonomi kadrosuyla sizin yarattığınız bu kusurlu ekonomiyi 1 yıl içerisinde düze çıkaracak ve vatandaşımıza rahat bir nefes aldıracaktır”
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, açıklanan bütçe açığı rakamlarını değerlendirdi. Başkan Akan, “Türkiye’nin uçurumdan aşağı yuvarlanmasına seyirci kalıyorlar” dedi.

Merkezi yönetim bütçe gelirleri Ekim’de 224 milyar 162 milyon lira, giderleri 307 milyar 416 milyon lira oldu. Bütçe, ekimde 83 milyar 254 milyon lira açık verdi. Böylece bütçede yılın en yüksek açığını verildi.

FAİZ GİDERLERİ REKOR KIRDI

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, açıklanan rakamlarını, “Türkiye uçurumdan aşağı yuvarlanırken yalnızca oturup seyretmekle yetiniyorlar” dedi. Faiz giderleri 61.1 milyar TL ile rekor kırdı.

“YOKSUL HALK ZENGİNLERE 91,57 MİLYAR TL ÖDEDİ”

Başkan Akan açıklamasında, “Gözleri ışıl ışıl parlayan Hazine ve Maliye Bakanı, bu rakamlara iyi baksın. Bütçemiz, son bir yılın en yüksek açığını verdi. Bu açığın yüzde 70’i kur korumalı mevduat denilen fakirden alınıp zengine verilen, yandaşlara hitap eden sistem yüzünden… Kur Korumalı Mevduat’ın bütçeye yükü 91,57 milyar TL olarak açıklandı. Kur Korumalı Mevduat’ın gerçek yükü bu zamana kadar 225 milyar TL’nin üzerinde” dedi.

“İYİ PARTİ EKONOMİYİ 1 YIL İÇERİSİNDE DÜZLÜĞE ÇIKARACAK”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan son olarak şu ifadeleri kullandı, “AK Parti öyle bir Türkiye yarattı ki, artık bu yeni ülkede zengin her ay daha da zengin, fakir her ay daha da fakir oluyor. Biraz da olsa vatan sevginiz varsa milletimize daha fazla eziyet etmeyin, ülkeyi derhal erken seçime götürün. İYİ Parti güçlü ekonomi kadrosuyla sizin yarattığınız bu kusurlu ekonomiyi 1 yıl içerisinde düze çıkaracak ve vatandaşımıza rahat bir nefes aldıracaktır”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.