İYİ PARTİLİ AKAN’DAN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.03.2022 - 17:24, Güncelleme: 24.03.2022 - 17:24
 

İYİ PARTİLİ AKAN’DAN ŞOFÖRLER ODASINA ZİYARET

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti. Başkan Akan ziyarette, akaryakıt zamları nedeniyle zorlu günler yaşayan esnafların yanlarında olduklarını belirtti.
Esnaf Odası ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın bu seferki durağı Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, her zaman esnafların yanında olduklarını vurguladı. “AKARYAKIT ZAMLARI NEDENİYLE ESNAFLAR TİCARİ ARAÇLARINI SATIYOR” İYİ Partili Akan, “İktidarın yanlış politikaları nedeniyle uzun zamandır dar boğazda olan esnafımızın sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç başkanımızla bir araya gelerek taleplerini aldık. Akaryakıt fiyatları, şoförlerimizin belini bükmüş durumda. Esnafımız para kazanamıyor. Her geçen gün gelen zamlar nedeniyle esnafımız araçlarını satıp borçlarından kurtulmaya çalışıyor. İktidar, her zaman olduğu gibi şoför esnafımızın taleplerini de görmezden geliyor. Biz her zaman olduğu gibi, mağdur esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a teşekkür etti.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı ziyaret etti. Başkan Akan ziyarette, akaryakıt zamları nedeniyle zorlu günler yaşayan esnafların yanlarında olduklarını belirtti.

Esnaf Odası ziyaretlerine hız kesmeden devam eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın bu seferki durağı Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası oldu. Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç’ı makamında ziyaret eden İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, her zaman esnafların yanında olduklarını vurguladı.

“AKARYAKIT ZAMLARI NEDENİYLE ESNAFLAR TİCARİ ARAÇLARINI SATIYOR

İYİ Partili Akan, “İktidarın yanlış politikaları nedeniyle uzun zamandır dar boğazda olan esnafımızın sorunlarını dinlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç başkanımızla bir araya gelerek taleplerini aldık. Akaryakıt fiyatları, şoförlerimizin belini bükmüş durumda. Esnafımız para kazanamıyor. Her geçen gün gelen zamlar nedeniyle esnafımız araçlarını satıp borçlarından kurtulmaya çalışıyor. İktidar, her zaman olduğu gibi şoför esnafımızın taleplerini de görmezden geliyor. Biz her zaman olduğu gibi, mağdur esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Manisa Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Salih Karaağaç da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.