İyi Partili Çelik Kongre Öncesi Üye Patlaması Yaptı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.11.2022 - 13:20, Güncelleme: 19.11.2022 - 13:20
 

İyi Partili Çelik Kongre Öncesi Üye Patlaması Yaptı

İyi Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik kongreye sayılı günler kalmasına rağmen üye kaydında sınır tanımıyor. Ahmet Çelik, kongre öncesi yaptığı açıklamada; "Genel merkezimiz, genel seçimler öncesinde aldığı karar üzerine tüm teşkilatlarımız sil baştan yenilenme yani kongre süreci başladı. Biz Şehzadeler ilçesi olarak ,3. olağan kongremizi 27 Kasım saat 12,00 de yapacağız. Ben yerel seçimlerden sonra il başkanımız Hasan Eryılmazın tavsiyesi genel başkanımız Meral Akşener'in olur ile ilçe başkanı olarak atandım. Sonrası da 2. Olağan kongrede ilçe başkanı adayı oldum ve delegenin teveccühü ile seçilerek başkan oldum. Üçüncü kongre öncesinde üye sayımız 2000 civarında olunca 67 mahallede delege seçimi yaptık seçilen 400 delege ile 27 Kasım tarihinde Allah nasip ederse 3. Olağan kongresini yapacağız, şuana kadar meclis üyesi olan bir arkadaşımız adaylığını açıkladı, tabiki seçime kadar yeni aday açıklamaları olabilir, demokrasilerde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aday olabilir ve olmalıdır. Ben ve yönetimin olarak hiç durmadan gece gündüz üye yapmak için uğraşıyoruz, genel başkanımızı anlatıyoruz, il başkanımızı anlatıyoruz, karşılığında büyük teveccüh görüyoruz. Sadece son onbeş günde 150 yeni üye kaydı yaptık. Yapılan her üye bizim için çok değerlidir, ama belli kariyerde ve önemli iş kollarında olan hekim, sanayici, avukat, yönetici , sporcu olmak üzere birçok meslek gurubunda ismi biline üyeler kazandık. Ben ve ekibim seçime değil , üye kaydına hız verdik , çünkü biz genel başkanımız ve il başkanımıza söz vermiştik, koltuk eskitmeyip ayakkabı eskiteceğiz dedik. Son söz olarak kongreler yenilenme, güçlenme, filizlenme zamanıdır, bizler büyüyeceğiz, halkın sesi olacağız. Değerli basın mensupları, sizleri Kongremize bekliyoruz." dedi.

İyi Parti Şehzadeler ilçe başkanı Ahmet Çelik kongreye sayılı günler kalmasına rağmen üye kaydında sınır tanımıyor.

Ahmet Çelik, kongre öncesi yaptığı açıklamada; "Genel merkezimiz, genel seçimler öncesinde aldığı karar üzerine tüm teşkilatlarımız sil baştan yenilenme yani kongre süreci başladı. Biz Şehzadeler ilçesi olarak ,3. olağan kongremizi 27 Kasım saat 12,00 de yapacağız. Ben yerel seçimlerden sonra il başkanımız Hasan Eryılmazın tavsiyesi genel başkanımız Meral Akşener'in olur ile ilçe başkanı olarak atandım. Sonrası da 2. Olağan kongrede ilçe başkanı adayı oldum ve delegenin teveccühü ile seçilerek başkan oldum. Üçüncü kongre öncesinde üye sayımız 2000 civarında olunca 67 mahallede delege seçimi yaptık seçilen 400 delege ile 27 Kasım tarihinde Allah nasip ederse 3. Olağan kongresini yapacağız, şuana kadar meclis üyesi olan bir arkadaşımız adaylığını açıkladı, tabiki seçime kadar yeni aday açıklamaları olabilir, demokrasilerde her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı aday olabilir ve olmalıdır. Ben ve yönetimin olarak hiç durmadan gece gündüz üye yapmak için uğraşıyoruz, genel başkanımızı anlatıyoruz, il başkanımızı anlatıyoruz, karşılığında büyük teveccüh görüyoruz. Sadece son onbeş günde 150 yeni üye kaydı yaptık. Yapılan her üye bizim için çok değerlidir, ama belli kariyerde ve önemli iş kollarında olan hekim, sanayici, avukat, yönetici , sporcu olmak üzere birçok meslek gurubunda ismi biline üyeler kazandık. Ben ve ekibim seçime değil , üye kaydına hız verdik , çünkü biz genel başkanımız ve il başkanımıza söz vermiştik, koltuk eskitmeyip ayakkabı eskiteceğiz dedik. Son söz olarak kongreler yenilenme, güçlenme, filizlenme zamanıdır, bizler büyüyeceğiz, halkın sesi olacağız. Değerli basın mensupları, sizleri Kongremize bekliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Kenan güler
(19.11.2022 17:37 - #4163)
Dayima arkanızdan geleceğimize sözverdik inşAllah annımızın akıyla çıkacağız başkanım
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.