İYİ PARTİLİ DUMLU: BİLGE LİDER HEPİMİZİ TERS KÖŞEYE YATIRDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 16:18, Güncelleme: 08.11.2022 - 16:18
 

İYİ PARTİLİ DUMLU: BİLGE LİDER HEPİMİZİ TERS KÖŞEYE YATIRDI

İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin AK Parti, HDP buluşması ile ilgili grup toplantısında yaptığı konuşmayı değerlendirdi.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AK Parti, HDP buluşması ile ilgili sözlerin, İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu eleştirdi. “TÜM KARDEŞLERİMİZİ YÜREKTEN ÜZMÜŞTÜR” İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu “Bilge lider, yine bilgeliğini yaparak hepimizi ters köşeye yatırdı. Dün HDP’nin kapatılmasını isteyen, mecliste görmeye tahammül edemediğini söyleyen Bahçeli, bugün HDP görüşmek doğaldır diyor. Bahçeli, Anayasa görüşmeleri için AKP’nin HDP’yi ziyaret etmesi doğru ve normaldir diyerek tüm ülkücüleri derinden yaralamış ve bu davaya hizmet eden tüm kardeşlerimizi yürekten üzmüştür” dedi. “SİYASETTE İLKELİ OLMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR” Sözlerine şu şekilde devam eden İYİ Partili Dumlu, “Siyasette ilkeli olmak ve söylediğini savunmak en büyük erdemdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AKP’ye ağza alınmayacak hakaretler edip, bir anda onun en büyük savunucusu olmak nasıl bir ilkesizlikse, daha kısa bir süre önce TSK hakkında akıl dışı iddialarda bulunan ve hepimizin nazarında PKK ile özdeşleşen HDP ile yapılan görüşmeyi de normal görmekte ilkesizliktir. Sayın Bahçeli artık ülkücülerin lideri olmadığını bugünkü grup toplantısında tescillemiştir” dedi. “MHP, HDP’NİN DE ARKA BAHÇESİ OLMAYI YEĞLEMİŞTİR” İYİ Partili Dumlu sözlerini şu şekilde tamamladı, “MHP, AKP’nin arka bahçesi olduğu yetmezmiş gibi, artık HDP’nin de arka bahçesi olmayı yeğlemiştir. Ülkemizde bir beka sorunu olduğu doğrudur! Asıl sorun Bahçeli ve ekibinin ülkenin, milletin hatta ülkücülüğün beka sorunu olduğudur.”
İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin AK Parti, HDP buluşması ile ilgili grup toplantısında yaptığı konuşmayı değerlendirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin AK Parti, HDP buluşması ile ilgili sözlerin, İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu eleştirdi.

“TÜM KARDEŞLERİMİZİ YÜREKTEN ÜZMÜŞTÜR”

İYİ Parti Manisa Siyasi İşler Başkanı Erhan Dumlu “Bilge lider, yine bilgeliğini yaparak hepimizi ters köşeye yatırdı. Dün HDP’nin kapatılmasını isteyen, mecliste görmeye tahammül edemediğini söyleyen Bahçeli, bugün HDP görüşmek doğaldır diyor. Bahçeli, Anayasa görüşmeleri için AKP’nin HDP’yi ziyaret etmesi doğru ve normaldir diyerek tüm ülkücüleri derinden yaralamış ve bu davaya hizmet eden tüm kardeşlerimizi yürekten üzmüştür” dedi.

“SİYASETTE İLKELİ OLMAK EN BÜYÜK ERDEMDİR”

Sözlerine şu şekilde devam eden İYİ Partili Dumlu, “Siyasette ilkeli olmak ve söylediğini savunmak en büyük erdemdir. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve AKP’ye ağza alınmayacak hakaretler edip, bir anda onun en büyük savunucusu olmak nasıl bir ilkesizlikse, daha kısa bir süre önce TSK hakkında akıl dışı iddialarda bulunan ve hepimizin nazarında PKK ile özdeşleşen HDP ile yapılan görüşmeyi de normal görmekte ilkesizliktir. Sayın Bahçeli artık ülkücülerin lideri olmadığını bugünkü grup toplantısında tescillemiştir” dedi.

“MHP, HDP’NİN DE ARKA BAHÇESİ OLMAYI YEĞLEMİŞTİR”

İYİ Partili Dumlu sözlerini şu şekilde tamamladı, “MHP, AKP’nin arka bahçesi olduğu yetmezmiş gibi, artık HDP’nin de arka bahçesi olmayı yeğlemiştir. Ülkemizde bir beka sorunu olduğu doğrudur! Asıl sorun Bahçeli ve ekibinin ülkenin, milletin hatta ülkücülüğün beka sorunu olduğudur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.