İYİ PARTİ’NİN 2 GÜNLÜK DEMİRCİ PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.10.2022 - 16:26, Güncelleme: 21.10.2022 - 16:26
 

İYİ PARTİ’NİN 2 GÜNLÜK DEMİRCİ PROGRAMINA YOĞUN İLGİ

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Demirci ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Eryılmaz, “Demircili vatandaşlarımız bir an önce ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesini bekliyor.” açıklamasında bulundu.
Manisa’nın Demirci ilçesinde STK ve esnaf ziyaretleri düzenleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 2 gün boyunca ilçeyi karış karış gezdi. DEMİRCİ ESNAFININ NABZINI TUTTU Şoförler ve Otomobilciler, Bakkallar ve Bayiler, Madeni Eşya Ağaç İşleme Sanatkarlar, Ticaret ve Sanayi, Terziler, Kahveciler ile Ziraat Odalarını ziyaret eden Başkan Eryılmaz, Demirci esnafının nabzını tuttu. HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİLER Başkan Eryılmaz, Demirci ziyaretinin ikinci gününde de kahveleri, işletmeleri ve Demirci çarşısını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşa bir dokunup bin ah işiten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Demirci programına ilişkin şu ifadeleri kullandı, “Demirci ilçemiz, Manisa merkezinden uzakta ve nüfus olarak küçük nedeniyle zaten dezavantajlı bir durumdayken, bir de belediyeler eliyle de hiçbir hizmet yapılmadığını görüyoruz. Demirci’de Eğitim Fakültesi olmasına rağmen üniversite şehri hakime getirilmemiş, sosyal hayat çok kısıtlı. Genç nüfus hem işsizlik, hem de sosyal hayat eksikliği nedeniyle gidiyor, Demirci sürekli göç veriyor. Tarım ve hayvancılık alanlarında durum zaten ortada, çiftçi girdi maliyetleri nedeniyle çok zor durumda. Demircili vatandaşlarımız bir an önce ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesini bekliyor” ifadelerini kullandı
İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Demirci ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Başkan Eryılmaz, “Demircili vatandaşlarımız bir an önce ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesini bekliyor.” açıklamasında bulundu.

Manisa’nın Demirci ilçesinde STK ve esnaf ziyaretleri düzenleyen İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, 2 gün boyunca ilçeyi karış karış gezdi.

DEMİRCİ ESNAFININ NABZINI TUTTU

Şoförler ve Otomobilciler, Bakkallar ve Bayiler, Madeni Eşya Ağaç İşleme Sanatkarlar, Ticaret ve Sanayi, Terziler, Kahveciler ile Ziraat Odalarını ziyaret eden Başkan Eryılmaz, Demirci esnafının nabzını tuttu.

HALKIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

Başkan Eryılmaz, Demirci ziyaretinin ikinci gününde de kahveleri, işletmeleri ve Demirci çarşısını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşa bir dokunup bin ah işiten İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Demirci programına ilişkin şu ifadeleri kullandı, “Demirci ilçemiz, Manisa merkezinden uzakta ve nüfus olarak küçük nedeniyle zaten dezavantajlı bir durumdayken, bir de belediyeler eliyle de hiçbir hizmet yapılmadığını görüyoruz. Demirci’de Eğitim Fakültesi olmasına rağmen üniversite şehri hakime getirilmemiş, sosyal hayat çok kısıtlı. Genç nüfus hem işsizlik, hem de sosyal hayat eksikliği nedeniyle gidiyor, Demirci sürekli göç veriyor. Tarım ve hayvancılık alanlarında durum zaten ortada, çiftçi girdi maliyetleri nedeniyle çok zor durumda. Demircili vatandaşlarımız bir an önce ekonomik ve sosyal sorunlarının çözülmesini bekliyor” ifadelerini kullandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.