İyi Parti'nin SMA hastaları için verdiği önerge afişlerde yer buldu

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2022 - 12:33, Güncelleme: 22.12.2022 - 12:33
 

İyi Parti'nin SMA hastaları için verdiği önerge afişlerde yer buldu

İyi Parti şehzadeler meclis üyelerinin Aralık ayı olağan meclis toplantısında , sma hastalığı gibi amansız hastalıkla uğraşan ailelerin sesi olmak için önerge hayat buldu. İyi parti şehzadeler grup başkanvekili Şenol Özkaya , önerge ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özkaya belediyede görev aldığınız 2019 yılının mart  ayından bu yana toplumu ilgilendiren ve toplum faydasına olduğumuz konularda mecliste önergeler veriyoruz, önergelerimiz oy birliği ile hayat buluyor. Burada Başta belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarıma hassasiyetleri den dolayı teşekkür ederim. SMA hastalığına yakalanan bir bebek ya da bir çocuk için düzenlenen bağış kampanyalarına son dönemde çok sık rastlanıyor. Nadir görülen, kalıtsal ve aynı zamanda ilerleyici bir kas hastalığı olan SMA'lı çocukların aileleri, zamanla yarışarak çocuklarının tedaviye erişebilmesi için bağış kampanyaları düzenliyor. Bunun en büyük nedeni ise SMA hastalığının tedavisinde kullanılan ilaçların oldukça pahalı olması ve sürekli kullanılması gerekiyor. Yardım toplama  işlemi  valilik izni ile esnaf dükkanlarına küçük bir teneke kutu içinde , kumbara şeklinde oluyor, bu yardım şekli çok etkili olmuyor . Biz iyi parti grubu olarak , valilik onaylı bağış kampanyasında ki hastaların yardımsever kişiler tarafından daha etkili bir şekilde duyurulması için kentin ana güzergahlarına afiş ile duyurulması için verdiğimiz önerge hayat buldu , buradan yardımsever vatandaşlarımıza ulaşmak daha etkili olacaktır. Unutmamalıyız ki , birgün, biran hepimiz  hasta ve engelli olabiliriz, onun içindir ki , maddi gücü olan kişilerin , bu yardımlara öncülük etmelidir. Tekrar şehzadeler meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

İyi Parti şehzadeler meclis üyelerinin Aralık ayı olağan meclis toplantısında , sma hastalığı gibi amansız hastalıkla uğraşan ailelerin sesi olmak için önerge hayat buldu. İyi parti şehzadeler grup başkanvekili Şenol Özkaya , önerge ile ilgili açıklamalarda bulundu. Özkaya belediyede görev aldığınız 2019 yılının mart  ayından bu yana toplumu ilgilendiren ve toplum faydasına olduğumuz konularda mecliste önergeler veriyoruz, önergelerimiz oy birliği ile hayat buluyor. Burada Başta belediye başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere tüm meclis üyesi arkadaşlarıma hassasiyetleri den dolayı teşekkür ederim.

SMA hastalığına yakalanan bir bebek ya da bir çocuk için düzenlenen bağış kampanyalarına son dönemde çok sık rastlanıyor. Nadir görülen, kalıtsal ve aynı zamanda ilerleyici bir kas hastalığı olan SMA'lı çocukların aileleri, zamanla yarışarak çocuklarının tedaviye erişebilmesi için bağış kampanyaları düzenliyor. Bunun en büyük nedeni ise SMA hastalığının tedavisinde kullanılan ilaçların oldukça pahalı olması ve sürekli kullanılması gerekiyor. Yardım toplama  işlemi  valilik izni ile esnaf dükkanlarına küçük bir teneke kutu içinde , kumbara şeklinde oluyor, bu yardım şekli çok etkili olmuyor . Biz iyi parti grubu olarak , valilik onaylı bağış kampanyasında ki hastaların yardımsever kişiler tarafından daha etkili bir şekilde duyurulması için kentin ana güzergahlarına afiş ile duyurulması için verdiğimiz önerge hayat buldu , buradan yardımsever vatandaşlarımıza ulaşmak daha etkili olacaktır. Unutmamalıyız ki , birgün, biran hepimiz  hasta ve engelli olabiliriz, onun içindir ki , maddi gücü olan kişilerin , bu yardımlara öncülük etmelidir. Tekrar şehzadeler meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.