İYİ PARTİ’YE DEV KATILIM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2023 - 15:29, Güncelleme: 06.03.2023 - 15:29
 

İYİ PARTİ’YE DEV KATILIM

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve ekibinin çalışmalarıyla, bulundukları siyasi partilerden istifa eden 100 üye İYİ Parti’ye katıldı. Başkan Akan, “Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin İYİ olmasına yalnızca 2 ay kaldı.” açıklamasında bulundu.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen üye katılım törenleri hız kesmeden devam ediyor. BAŞKAN İKSİR DE TÖRENE KATILDI Muradiye’de bir kafede bir araya gelen İYİ Partililer, bulundukları siyasi partilerden istifa eden 100 kişiye İYİ Parti rozetini taktı. Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın ev sahipliği yaptığı üye katılım törenine İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekili aday adayları katıldı. “ALGI OPERASYONLARINA KARŞI HER GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan yaptığı açıklamada, “İYİ Parti milletimizin derdini, isteğini anlatan politikalarıyla her geçen gün hızla büyüyor. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak üye katılım törenlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İYİ Parti’den binlerce istifa var şeklindeki yalan yanlış algı operasyonlarına rağmen partimize teveccüh gösteren 100 kişiyi bugün İYİ Partimize kazandırdık. Genel Başkanımıza ve partimize güvenen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin İYİ olmasına yalnızca 2 ay kaldı” ifadelerini kullandı.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan ve ekibinin çalışmalarıyla, bulundukları siyasi partilerden istifa eden 100 üye İYİ Parti’ye katıldı. Başkan Akan, “Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin İYİ olmasına yalnızca 2 ay kaldı.” açıklamasında bulundu.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen üye katılım törenleri hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN İKSİR DE TÖRENE KATILDI

Muradiye’de bir kafede bir araya gelen İYİ Partililer, bulundukları siyasi partilerden istifa eden 100 kişiye İYİ Parti rozetini taktı. Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ın ev sahipliği yaptığı üye katılım törenine İYİ Parti Manisa İl Başkanı Ali Zafer İksir, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve milletvekili aday adayları katıldı.

“ALGI OPERASYONLARINA KARŞI HER GÜN DAHA DA BÜYÜYORUZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan yaptığı açıklamada, “İYİ Parti milletimizin derdini, isteğini anlatan politikalarıyla her geçen gün hızla büyüyor. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanlığı olarak üye katılım törenlerimize ara vermeden devam ediyoruz. İYİ Parti’den binlerce istifa var şeklindeki yalan yanlış algı operasyonlarına rağmen partimize teveccüh gösteren 100 kişiyi bugün İYİ Partimize kazandırdık. Genel Başkanımıza ve partimize güvenen tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Milletimizin sesi olmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin İYİ olmasına yalnızca 2 ay kaldı” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.