İZCİ VE TAŞDEMİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2022 - 16:39, Güncelleme: 04.07.2022 - 16:39
 

İZCİ VE TAŞDEMİR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Manisa’nın köklü ailelerinden İzci ailesinin kızı Ecem İzci ile Taşdemir ailesinin oğlu Osman Taşdemir görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler.
Yaşamlarını Manisa’da sürdüren Sinem-Serdar İzci ve Vahibe-Sait Taşdemir çiftlerinin evlatları Ecem ve Osman görkemli nikah öncesinde, davetlilerini açık havadaki kır düğünü konseptinin girişinde karşıladı. İzci ve Taşdemir, düğün ve nikahlarına seçkin davetli topluluğun alkışları arasında girdi.     BAYBATUR VE SELÇUK PAŞA ŞAHİTLER ARASINDAYDI Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah şahitliklerini ise; Satiye İzci, Akın İzci, AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Müştak Taşdemir, Furkan İyikanlı, Dilara İyikanlı ve Elif Beyza Er yaptı. Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah defterine attıkları imza sonrasında Murat Baybatur, evlilik cüzdanını Ecem’e verdi. ÇİFTİN NİKAHINA YOĞU İLGİ Ticaret Borsa Başkanı Sadık Özkasap, TFF önceki dönem Başkan yardımcısı Arif Koşar, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Zibeller, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan danışmanı Gökhan Aytaç, Yapı Net Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan ve Anka-Haber Türk, Pencere TV’nin Manisa temsilcisi Ahmet Ünsal, İş insanı Abdullah Taşkan, Ecem-Osman Taşdemir çiftinin görkemli nikah-düğününe renk kattılar. Çiftlerin mutlu gününde daha önceden planlanmış düğünler nedeniyle katılamayanlar mutluluklarını çiçek ve telgraf yollayarak paylaştı.
Manisa’nın köklü ailelerinden İzci ailesinin kızı Ecem İzci ile Taşdemir ailesinin oğlu Osman Taşdemir görkemli bir düğünle dünyaevine girdiler.

Yaşamlarını Manisa’da sürdüren Sinem-Serdar İzci ve Vahibe-Sait Taşdemir çiftlerinin evlatları Ecem ve Osman görkemli nikah öncesinde, davetlilerini açık havadaki kır düğünü konseptinin girişinde karşıladı. İzci ve Taşdemir, düğün ve nikahlarına seçkin davetli topluluğun alkışları arasında girdi.

    BAYBATUR VE SELÇUK PAŞA ŞAHİTLER ARASINDAYDI

Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah şahitliklerini ise; Satiye İzci, Akın İzci, AK Parti MKYK üyesi Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Jandarma Tugay Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Müştak Taşdemir, Furkan İyikanlı, Dilara İyikanlı ve Elif Beyza Er yaptı.

Ecem-Osman Taşdemir çiftinin nikah defterine attıkları imza sonrasında Murat Baybatur, evlilik cüzdanını Ecem’e verdi.

ÇİFTİN NİKAHINA YOĞU İLGİ

Ticaret Borsa Başkanı Sadık Özkasap, TFF önceki dönem Başkan yardımcısı Arif Koşar, Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Manisa Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Levent Zibeller, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Özel Kalem Müdürü Gökmen Aytaç, Ticaret ve Sanayi Odası Başkan danışmanı Gökhan Aytaç, Yapı Net Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı İşcan ve Anka-Haber Türk, Pencere TV’nin Manisa temsilcisi Ahmet Ünsal, İş insanı Abdullah Taşkan, Ecem-Osman Taşdemir çiftinin görkemli nikah-düğününe renk kattılar. Çiftlerin mutlu gününde daha önceden planlanmış düğünler nedeniyle katılamayanlar mutluluklarını çiçek ve telgraf yollayarak paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.