KARABAĞLAR MOBİLYA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2022 - 18:53, Güncelleme: 07.04.2022 - 18:53
 

KARABAĞLAR MOBİLYA

Manisa başta olmak üzere Türkiye’nin her iline düğün paketçisi olarak hizmet veren Karabağlar Mobilya, özgün ve kaliteli mobilya modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı mobilyaları hizmetinize sunuyor.
1991 yılında açılan Karabağlar Mobilya, 3 şubesiyle fabrikadan halka hizmet veriyor. Düğüncü mağazası olarak; yatak odası, koltuk takımı, yemek odası, genç odası olmak üzere mobilyada akla gelecek her alanda satış yapan Karabağlar, düğün yapacaklara özel büyük indirim fırsatları sunuyor. Ayrıca bu indirimle birlikte nakit, kredi kartı, düğüne kadar elden gibi birçok ödeme çeşidiyle müşterilerine kolaylık sağlıyor. “10 YIL GEÇSE DE ÜRÜNÜMÜZE BAKIYORUZ” Sadece Manisa’da değil, Türkiye genelinde hizmet verdiklerini belirten Karabağlar Mobilya İşletme Sahibi Fatih Can Bakırcı, müşterilerinin kendilerini en çok sağlam ve kaliteli ürün satmaları nedeniyle tercih ettiklerini kaydetti. Bu senenin trend renkleri ve hizmet kapsamları hakkında bilgi veren Bakırcı, “Ürünü satın aldıktan sonra uzun yıllar sağlam ürün kullanacakları için güvenle bizi tercih etmeliler. Bu sene antrasit ve gri tonları çok moda. Koltuk takımlarımız çok hızlı satılıyor. Satış sonrası hizmetimiz var. 2 yıl garanti veriyoruz daha sonrasında ürüne bir şey olursa gene biz yapıyoruz. 10 yıl geçse de ürünümüze bakmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin her yerine nakliye montaj yapıyoruz.” dedi.  “KARABAĞLAR’I MANİSALILARIN AYAĞINA GETİRDİK” İzmir’in Karabağlar ilçesinde çok fazla mobilyacı varken Manisa’da neden bu ismi seçtiklerini ise şu sözlerle ifade etti; İzmir’in mobilyacılar ilçesi olarak bilinen Karabağlar’a, Manisa halkının rahatça ulaşmaları için bu ismi kullandık. Yani bir nevi Karabağlar’ı ayaklarına getirdik.” Kampanyalar hakkında bilgi almak için arayın: 0 501 202 95 89- 0 507 705 65 19
Manisa başta olmak üzere Türkiye’nin her iline düğün paketçisi olarak hizmet veren Karabağlar Mobilya, özgün ve kaliteli mobilya modellerinin yanı sıra uygun fiyatlı mobilyaları hizmetinize sunuyor.

1991 yılında açılan Karabağlar Mobilya, 3 şubesiyle fabrikadan halka hizmet veriyor. Düğüncü mağazası olarak; yatak odası, koltuk takımı, yemek odası, genç odası olmak üzere mobilyada akla gelecek her alanda satış yapan Karabağlar, düğün yapacaklara özel büyük indirim fırsatları sunuyor. Ayrıca bu indirimle birlikte nakit, kredi kartı, düğüne kadar elden gibi birçok ödeme çeşidiyle müşterilerine kolaylık sağlıyor.

“10 YIL GEÇSE DE ÜRÜNÜMÜZE BAKIYORUZ”

Sadece Manisa’da değil, Türkiye genelinde hizmet verdiklerini belirten Karabağlar Mobilya İşletme Sahibi Fatih Can Bakırcı, müşterilerinin kendilerini en çok sağlam ve kaliteli ürün satmaları nedeniyle tercih ettiklerini kaydetti. Bu senenin trend renkleri ve hizmet kapsamları hakkında bilgi veren Bakırcı,Ürünü satın aldıktan sonra uzun yıllar sağlam ürün kullanacakları için güvenle bizi tercih etmeliler. Bu sene antrasit ve gri tonları çok moda. Koltuk takımlarımız çok hızlı satılıyor. Satış sonrası hizmetimiz var. 2 yıl garanti veriyoruz daha sonrasında ürüne bir şey olursa gene biz yapıyoruz. 10 yıl geçse de ürünümüze bakmaya devam ediyoruz. Türkiye’nin her yerine nakliye montaj yapıyoruz.” dedi.

 “KARABAĞLAR’I MANİSALILARIN AYAĞINA GETİRDİK”

İzmir’in Karabağlar ilçesinde çok fazla mobilyacı varken Manisa’da neden bu ismi seçtiklerini ise şu sözlerle ifade etti; İzmir’in mobilyacılar ilçesi olarak bilinen Karabağlar’a, Manisa halkının rahatça ulaşmaları için bu ismi kullandık. Yani bir nevi Karabağlar’ı ayaklarına getirdik.”

Kampanyalar hakkında bilgi almak için arayın: 0 501 202 95 89- 0 507 705 65 19

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.