KARİYER PROJESİ ÜÇ BİN KİŞİYE UMUT OLDU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2022 - 16:21, Güncelleme: 13.04.2022 - 16:21
 

KARİYER PROJESİ ÜÇ BİN KİŞİYE UMUT OLDU

Turgutlu Belediyesi, kentteki işsizlik sorununa çözüm bulmak için hayata geçirdiği “Turgutlu Kariyer” projesiyle 3 bin kişiyi iş sahibi yaptı.
Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından bir buçuk yıl önce hayata geçirilen “Turgutlu Kariyer” projesi iş arayanlara umut olmaya devam ediyor. “İş arayan iş bulacak Turgutlu’muz kazanacak” sloganıyla kentteki işsizlik sorununa kalıcı çözüm üretmeyi amaçlayan “Turgutlu Kariyer” projesi sayesinde bir buçuk yıllık süre içerisinde toplam 3 bin kişi iş sahibi oldu.  Proje kapsamında Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 6. katında haftanın 5 günü iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Firmaların iş ilanları ise Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesapları, sms ve anons duyuruları yoluyla paylaşılıyor. İş arayanlar ise Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında yer alan İŞKUR Hizmet Noktası üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. “GURUR DUYUYORUZ” Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Turgutlu’muzda işsizlik sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla başlattığımız projemiz sayesinde 3 bin hemşehrimizi iş sahibi yapmış olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gün geçtikte büyüyen ‘Turgutlu Kariyer’ projemiz aracılığıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi’ için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.
Turgutlu Belediyesi, kentteki işsizlik sorununa çözüm bulmak için hayata geçirdiği “Turgutlu Kariyer” projesiyle 3 bin kişiyi iş sahibi yaptı.

Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından bir buçuk yıl önce hayata geçirilen “Turgutlu Kariyer” projesi iş arayanlara umut olmaya devam ediyor. “İş arayan iş bulacak Turgutlu’muz kazanacak” sloganıyla kentteki işsizlik sorununa kalıcı çözüm üretmeyi amaçlayan “Turgutlu Kariyer” projesi sayesinde bir buçuk yıllık süre içerisinde toplam 3 bin kişi iş sahibi oldu.  Proje kapsamında Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası 6. katında haftanın 5 günü iş görüşmeleri gerçekleştiriliyor. Firmaların iş ilanları ise Turgutlu Belediyesi Personel A.Ş. Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesapları, sms ve anons duyuruları yoluyla paylaşılıyor. İş arayanlar ise Turgutlu Belediyesi Hizmet Binası zemin katında yer alan İŞKUR Hizmet Noktası üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyorlar.

“GURUR DUYUYORUZ”

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın ise, “Turgutlu’muzda işsizlik sorununa kalıcı çözüm üretmek amacıyla başlattığımız projemiz sayesinde 3 bin hemşehrimizi iş sahibi yapmış olmaktan dolayı büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gün geçtikte büyüyen ‘Turgutlu Kariyer’ projemiz aracılığıyla daha fazla vatandaşımıza ulaşmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğimiz gibi ‘Hiçbir vatandaşımızın yatağa aç girmemesi’ için tüm gücümüzle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.