KAYMAKAM ÇAYKARA ETV'NİN 29. YAŞINI KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.11.2022 - 18:16, Güncelleme: 17.11.2022 - 18:16
 

KAYMAKAM ÇAYKARA ETV'NİN 29. YAŞINI KUTLADI

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Kanal ETV'nin 29. yaşını kutlamak için Ofishome Mağazası'nda ziyaret etti.
ÇAYKARA; "ETV EKİBİNİ KUTLUYORUM" 16 Kasım tarihinde düzenlenen kutlama törenine katılamadığı için Yumrukaya'ya ziyaret düzenlediğini belirten Çaykara; "29 yıldır aralıksız olarak yayın hayatına devam etmek kolay değil. ETV ekibini Manisamız için her zaman sahada görüyoruz. Kendilerinin yanındayız. ETV ekibinin tekrar yeni yaşını kutluyorum." Dedi YUMRUKAYA'DAN TEŞEKKÜR "Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kutlama telefonunu almıştım ama ziyarete de gelmesi çok ayrı bir incelik. Kendisinden duyduğumuz sözler içinde ekibimle gurur duydum. 29. Yaşımızda da özel işler yapmaya devam edeceğiz." Dedi.
Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Erdinç Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erdinç Yumrukaya'yı Kanal ETV'nin 29. yaşını kutlamak için Ofishome Mağazası'nda ziyaret etti.

ÇAYKARA; "ETV EKİBİNİ KUTLUYORUM"

16 Kasım tarihinde düzenlenen kutlama törenine katılamadığı için Yumrukaya'ya ziyaret düzenlediğini belirten Çaykara; "29 yıldır aralıksız olarak yayın hayatına devam etmek kolay değil. ETV ekibini Manisamız için her zaman sahada görüyoruz. Kendilerinin yanındayız. ETV ekibinin tekrar yeni yaşını kutluyorum." Dedi

YUMRUKAYA'DAN TEŞEKKÜR

"Sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum. Kutlama telefonunu almıştım ama ziyarete de gelmesi çok ayrı bir incelik. Kendisinden duyduğumuz sözler içinde ekibimle gurur duydum. 29. Yaşımızda da özel işler yapmaya devam edeceğiz." Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.