KENEZ GÜVEN TAZELEDİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2022 - 15:54, Güncelleme: 28.03.2022 - 15:54
 

KENEZ GÜVEN TAZELEDİ

Manisa’da Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda mevcut başkan Ahmet Emin Kenez güven tazeledi.
Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 20. Olağan Genel Kurulu Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Tek listeyle gerçekleşen seçimde 2 dönemdir başkanlık yapan Ahmet Eniz Kenez, yeniden başkanlığa seçildi. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan sonra Manisa’da en fazla üyeye sahip 3. oda konumunda yer alıyor. Ayrıca Manisa genelinde 92 oda bulunurken, Ocak ayında başlayan oda seçimlerinde seçimini yapan 90. oda oldu. MART AYI SONUNDA SEÇİMLER TAMAMLANACAK Genel kurula Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı.  Divan başkanlığına MESOB Başkanı Hasan Geriter seçildi. MESOB Başkanı Hasan Geriter, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Geriter, Mart ayı sonu itibariyle oda seçimlerinin tamamlanacağını açıkladı. Yeniden başkanlığa seçilen Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’in yönetiminde Ali Kan, Aydoğan Çakar, Emine Erbak, Mehmet Tepeler, Yücel Kara, Hüseyin Gülşen, Halil Keskin, İsmail Akkoca, denetim kurulunda Hakan Yüce, Selcan Sarıtaş Yetişgin ve Levent Ölçer yer aldı.
Manisa’da Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda mevcut başkan Ahmet Emin Kenez güven tazeledi.

Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın 20. Olağan Genel Kurulu Saruhanlı Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşti. Tek listeyle gerçekleşen seçimde 2 dönemdir başkanlık yapan Ahmet Eniz Kenez, yeniden başkanlığa seçildi. Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Soma Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’ndan sonra Manisa’da en fazla üyeye sahip 3. oda konumunda yer alıyor. Ayrıca Manisa genelinde 92 oda bulunurken, Ocak ayında başlayan oda seçimlerinde seçimini yapan 90. oda oldu.

MART AYI SONUNDA SEÇİMLER TAMAMLANACAK

Genel kurula Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Hasan Geriter, Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur, Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Kan, Saruhanlı Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Arif Bilek, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve üyeler katıldı.  Divan başkanlığına MESOB Başkanı Hasan Geriter seçildi. MESOB Başkanı Hasan Geriter, genel kurulun hayırlı olmasını diledi. Geriter, Mart ayı sonu itibariyle oda seçimlerinin tamamlanacağını açıkladı.

Yeniden başkanlığa seçilen Saruhanlı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Emin Kenez’in yönetiminde Ali Kan, Aydoğan Çakar, Emine Erbak, Mehmet Tepeler, Yücel Kara, Hüseyin Gülşen, Halil Keskin, İsmail Akkoca, denetim kurulunda Hakan Yüce, Selcan Sarıtaş Yetişgin ve Levent Ölçer yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.