KOCAKAĞAN MAHALLESİ BEKLEDİĞİ HİZMETE KAVUŞTU

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2022 - 14:37, Güncelleme: 11.11.2022 - 14:37
 

KOCAKAĞAN MAHALLESİ BEKLEDİĞİ HİZMETE KAVUŞTU

Akhisar Belediyesi merkez mahallelerde yaptığı yol çalışmalarının yansıra kırsal mahallelerde de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.
Çalışmaları yerinde inceleyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Kocakağan Mahallesi halkından da yeni yapılan 8 kilometrelik yoldan tam not aldı. 8 kilometrelik soğuk asfalt serme çalışmasının tamamlandığı Kocakağan Mahallesi ile İslamiye Mahallesi arasındaki yolda vatandaşlar şimdi daha sağlıklı ve güvenli yolculuk yapabiliyor. “MAHALLE HALKIMIZIN MİSAFİRİ OLDUK” Kocakağan Mahallesinin misafiri olan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Kocakağan Mahallesi ile İslamiye Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolda gerçekleştirdiğimiz soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle halkımızın misafiri olduk. Halkımıza hayırlı olsun. Misafirperverlikleri ve güzel dileklerinden dolayı muhtarımız Ahmet Orcan ile mahalle halkımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi. “SORUNUMUZ ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ” Mahalle halkının uzun yıllardır beklediği hizmetlere Belediye Başkanı Besim Dutlulu sayesinde kavuştuklarını ifade eden Kocakağan Mahalle Muhtarı Ahmet Orcan, “Başkanımıza ilettiğimiz sorunumuz çok kısa sürede çözüldü. Başkanımızdan ve belediye çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bu 8 kilometrelik yolun yapılması için yıllarca beklemiştik. Başkanımız sözünü hemen yerine getirdi ve bizi bu bozuk yoldan kurtardı. Yolumuz çok güzel oldu. Halkımız adına emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.
Akhisar Belediyesi merkez mahallelerde yaptığı yol çalışmalarının yansıra kırsal mahallelerde de çalışmalarına son sürat devam ediyor. Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz.” ifadesinde bulundu.

Çalışmaları yerinde inceleyen Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Kocakağan Mahallesi halkından da yeni yapılan 8 kilometrelik yoldan tam not aldı. 8 kilometrelik soğuk asfalt serme çalışmasının tamamlandığı Kocakağan Mahallesi ile İslamiye Mahallesi arasındaki yolda vatandaşlar şimdi daha sağlıklı ve güvenli yolculuk yapabiliyor.

“MAHALLE HALKIMIZIN MİSAFİRİ OLDUK”

Kocakağan Mahallesinin misafiri olan Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Kocakağan Mahallesi ile İslamiye Mahallesi arasındaki 8 kilometrelik yolda gerçekleştirdiğimiz soğuk asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek mahalle halkımızın misafiri olduk. Halkımıza hayırlı olsun. Misafirperverlikleri ve güzel dileklerinden dolayı muhtarımız Ahmet Orcan ile mahalle halkımıza çok teşekkür ediyorum. Halkımızın ihtiyaç duyduğu her alanda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

“SORUNUMUZ ÇOK KISA SÜREDE ÇÖZÜLDÜ”

Mahalle halkının uzun yıllardır beklediği hizmetlere Belediye Başkanı Besim Dutlulu sayesinde kavuştuklarını ifade eden Kocakağan Mahalle Muhtarı Ahmet Orcan, “Başkanımıza ilettiğimiz sorunumuz çok kısa sürede çözüldü. Başkanımızdan ve belediye çalışanlarımızdan Allah razı olsun. Bu 8 kilometrelik yolun yapılması için yıllarca beklemiştik. Başkanımız sözünü hemen yerine getirdi ve bizi bu bozuk yoldan kurtardı. Yolumuz çok güzel oldu. Halkımız adına emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.