MAFOD’DAN, AÇIKDİL’E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 10:38, Güncelleme: 03.01.2018 - 10:38
 

MAFOD’DAN, AÇIKDİL’E ZİYARET

Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek yönetimi, yürüttüğü projeler hakkında Açıkdil’e bilgi verdi.
  Manisa Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’i makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.. Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hayati Adıgüzel, Uğur Aydoğan, Elif İndenizler ve İsmail Aybey bulundu.   AÇIKDİL; ‘’ KENTİN ÖNEMLİ DEĞERLERİ KADRAJA GİRMELİ ‘’ Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MAFOD üyelerine Lidya Krallığı’nın merkezi Sardes, Yanık Ülke Katakekaumene, Mesir Macunu, Salihli Kirazı, Sultani Üzümü, Kırkağaç Kavunu, Akhisar Zeytini gibi kenti farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özelliğin kadraja girmeyi beklediğine dikkat çekerek, derneğin kentin tanıtıma önemli katkılar sağlayabileceğini belirtti.  MAFOD’DAN, MESİR’DE FOTO MARATON PROJESİ Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, yaklaşmakta olan 478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nde foto maraton projesini Açıkdil'e takdim etti. Çaykara; yapmış olduğu açıklamada, “Mesir şenlikleri için Manisa’mızda bir foto maratonu düzenlersek şehrimizin tanıtımını daha güzel yapmış oluruz. Belediyemizin destek olması durumunda dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız ‘’ dedi.Ziyarette ayrıca dernek yönetimi tarafından, şehrin tanıtımı amaçlı, Manisa’nın çeşitli yerlerinden çekilmiş fotoğraflardan oluşacak “Manisa’nın yüzü” adlı proje de Açıkdil’e sunuldu. Açıkdil de, MAFOD üyelerine Manisa’yı anlatan kitaplardan oluşan bir set hediye etti.  
Manisa Fotoğraf Derneği (MAFOD) Yönetim Kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette dernek yönetimi, yürüttüğü projeler hakkında Açıkdil’e bilgi verdi.
 
Manisa Fotoğraf Derneği yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil’i makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdi.. Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, Yönetim Kurulu Üyelerinden Hayati Adıgüzel, Uğur Aydoğan, Elif İndenizler ve İsmail Aybey bulundu.
 
AÇIKDİL; ‘’ KENTİN ÖNEMLİ DEĞERLERİ KADRAJA GİRMELİ ‘’
Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, MAFOD üyelerine Lidya Krallığı’nın merkezi Sardes, Yanık Ülke Katakekaumene, Mesir Macunu, Salihli Kirazı, Sultani Üzümü, Kırkağaç Kavunu, Akhisar Zeytini gibi kenti farklı kılan saymakla bitirilemeyecek özelliğin kadraja girmeyi beklediğine dikkat çekerek, derneğin kentin tanıtıma önemli katkılar sağlayabileceğini belirtti. 


MAFOD’DAN, MESİR’DE FOTO MARATON PROJESİ
Ziyarette MAFOD Başkanı Nazmi Çaykara, yaklaşmakta olan 478. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali’nde foto maraton projesini Açıkdil'e takdim etti. Çaykara; yapmış olduğu açıklamada, “Mesir şenlikleri için Manisa’mızda bir foto maratonu düzenlersek şehrimizin tanıtımını daha güzel yapmış oluruz. Belediyemizin destek olması durumunda dernek olarak elimizden geleni yapmaya hazırız ‘’ dedi.Ziyarette ayrıca dernek yönetimi tarafından, şehrin tanıtımı amaçlı, Manisa’nın çeşitli yerlerinden çekilmiş fotoğraflardan oluşacak “Manisa’nın yüzü” adlı proje de Açıkdil’e sunuldu. Açıkdil de, MAFOD üyelerine Manisa’yı anlatan kitaplardan oluşan bir set hediye etti.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.