Manisa Akhisar'da 3+1 daire icradan satılık

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.04.2021 - 15:49, Güncelleme: 10.04.2021 - 15:49
 

Manisa Akhisar'da 3+1 daire icradan satılık

Manisa İl, Akhisar İlçe, 1935 Ada, 86 Parsel, REŞATBEY Mahalle/Köy, 5. kat B Blok Mevkii, 10 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz 3 oda 1 salon mutfak, banyo tuvalet, hol ve balkon mahallerinden oluşmakta olup 113 m² kullanım alanına sahiptir. Odalarda zemin kaplaması laminant parke, hol , balkon ve mutfakta seramiktir. Tuvalet ve banyoda zemin kaplaması ve duvarlar tavana kadar seramik kaplamadır. Balkon çıkış kapıları ve pencereler çift camlı pvc doğramadır. İç kapılar Amerikan, giriş kapısı çelik kapıdır. Duvarlar ve tavanlar alçı sıva üzeri boyalıdır. Oda tavanlarında alçı kartonpiyer, salonda alçı asma tavan mevcuttur. Meskende kat kaloriferi alt yapısı ve radyatörler takılmış ancak kombi mevcut değildir. Mutfak tezgahı granit olup mutfak dolapları akrilik kaplı mdflam malzemedir. Bina zemin katı kapalı otopark olup asansör mevcuttur. Bağımsız bölüm 6 katlı binanın son katında yer almaktadır. Taşınmaz okul ,sağlık ocağı , park gibi alanlara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmazın konumlandığı parsel tapu kayıtlarına göre Arsa,, vasfında olup 381,06 m² yüzölçümüne sahiptir. Uygulama imar planı dahilinde bitişik nizam 5 katlı yapılaşmaya uygun imar parselidir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 28.05.2021 tarihi, saat 10:50'da ve 29.06.2021 tarihi, saat 10:50'da   Akhisar Belediyesi Kültür ve Sinema Salonu Fuaye Alanı ( Şehit Necdi Şentürk Parkı ) Akhisar-Manisa'da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.  

Manisa İl, Akhisar İlçe, 1935 Ada, 86 Parsel, REŞATBEY Mahalle/Köy, 5. kat B Blok Mevkii, 10 Nolu Bağımsız Bölüm Taşınmaz 3 oda 1 salon mutfak, banyo tuvalet, hol ve balkon mahallerinden oluşmakta olup 113 m² kullanım alanına sahiptir. Odalarda zemin kaplaması laminant parke, hol , balkon ve mutfakta seramiktir. Tuvalet ve banyoda zemin kaplaması ve duvarlar tavana kadar seramik kaplamadır. Balkon çıkış kapıları ve pencereler çift camlı pvc doğramadır. İç kapılar Amerikan, giriş kapısı çelik kapıdır. Duvarlar ve tavanlar alçı sıva üzeri boyalıdır. Oda tavanlarında alçı kartonpiyer, salonda alçı asma tavan mevcuttur. Meskende kat kaloriferi alt yapısı ve radyatörler takılmış ancak kombi mevcut değildir. Mutfak tezgahı granit olup mutfak dolapları akrilik kaplı mdflam malzemedir. Bina zemin katı kapalı otopark olup asansör mevcuttur. Bağımsız bölüm 6 katlı binanın son katında yer almaktadır. Taşınmaz okul ,sağlık ocağı , park gibi alanlara yürüme mesafesinde yer almaktadır. Kıymet takdirine konu taşınmazın konumlandığı parsel tapu kayıtlarına göre Arsa,, vasfında olup 381,06 m² yüzölçümüne sahiptir. Uygulama imar planı dahilinde bitişik nizam 5 katlı yapılaşmaya uygun imar parselidir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 28.05.2021 tarihi, saat 10:50'da ve 29.06.2021 tarihi, saat 10:50'da   Akhisar Belediyesi Kültür ve Sinema Salonu Fuaye Alanı ( Şehit Necdi Şentürk Parkı ) Akhisar-Manisa'da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.