Manisa Alaşehir'de daire satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.02.2022 - 14:58, Güncelleme: 28.02.2022 - 14:58
 

Manisa Alaşehir'de daire satılıktır

Satışı istenen taşınmazın Sarısu mahallesi, İstiklal caddesinde bulunmakta ve tapunun 262 Ada 40 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı 377.16 m2 dir. Taşınmaz tapu kaydında üç katlı betonarme bina ve arsası olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında üzerinde betonarme bina bulunduğu tespit edilmiştir. Satışı istenen bağımsız bölüm 1/6 arsa paylı İkinci kat 3 numaralı bağımsız bölüm meskendir.Borçlu Onur Gezgin bu bağımsız bölümün tam hissesine sahiptir. Satışı istenen ikinci kat 3 numaralı bağımsız iki oda bir salon (bir oda ile birleşik) mutfak banyo tuvalet balkon antre ve holden ibarettir. İki odada yerler ahşap rabıta kaplıdır. Salon hol ve diğer hacimlerde ise yerler fayans döşemedir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 06/09/2022 günü, saat 14:10  ve  06/10/2022 günü saat 14:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da  gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Satışı istenen taşınmazın Sarısu mahallesi, İstiklal caddesinde bulunmakta ve tapunun 262 Ada 40 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı 377.16 m2 dir. Taşınmaz tapu kaydında üç katlı betonarme bina ve arsası olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında üzerinde betonarme bina bulunduğu tespit edilmiştir. Satışı istenen bağımsız bölüm 1/6 arsa paylı İkinci kat 3 numaralı bağımsız bölüm meskendir.Borçlu Onur Gezgin bu bağımsız bölümün tam hissesine sahiptir. Satışı istenen ikinci kat 3 numaralı bağımsız iki oda bir salon (bir oda ile birleşik) mutfak banyo tuvalet balkon antre ve holden ibarettir. İki odada yerler ahşap rabıta kaplıdır. Salon hol ve diğer hacimlerde ise yerler fayans döşemedir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 06/09/2022 günü, saat 14:10  ve  06/10/2022 günü saat 14:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da  gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.