Manisa Alaşehir'de depo icradan satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2022 - 06:32, Güncelleme: 07.02.2022 - 06:32
 

Manisa Alaşehir'de depo icradan satılıktır

Satışa konu taşınmazın arsası Alaşehir ilçesi Kemaliye/Hızırpaşa mahallesinde bulunmakta ve tapunun 153 Ada 1 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı 674.88 m2 dir. Taşınmaz tapu kaydında bahçeli kagir ev ahır ve avlu olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında tespiti yapıldığı ve fen bilirkişinin raporunda belirttiği üzere taşınmaz üzerinde tek katlı yığma bina ve müştemilat bulunmaktadır. Borçlu Halim Hancı bu taşınmazda tam hisseye sahiptir.Taşınmaz üzerindeki yapı tek katlı yığma yapıdır. Fen bilirkişi raporunda "A" harfi ile belirtilmiştir. Duvarları sıvalı ve boyalıdır, dış cephede fayans kaplıdır. Yerler beton ve amaca uygun kaplamadır. İç kapılar ahşap pencere doğramaları ise plastik doğramadır. Bina üzeri ahşap çatı ve kiremit ile örtülüdür. Mesken olarak kullanılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 31/05/2022 günü, saat 15:00  ve  07/07/2022 günü saat 15:00 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Satışa konu taşınmazın arsası Alaşehir ilçesi Kemaliye/Hızırpaşa mahallesinde bulunmakta ve tapunun 153 Ada 1 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı 674.88 m2 dir. Taşınmaz tapu kaydında bahçeli kagir ev ahır ve avlu olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında tespiti yapıldığı ve fen bilirkişinin raporunda belirttiği üzere taşınmaz üzerinde tek katlı yığma bina ve müştemilat bulunmaktadır. Borçlu Halim Hancı bu taşınmazda tam hisseye sahiptir.Taşınmaz üzerindeki yapı tek katlı yığma yapıdır. Fen bilirkişi raporunda "A" harfi ile belirtilmiştir. Duvarları sıvalı ve boyalıdır, dış cephede fayans kaplıdır. Yerler beton ve amaca uygun kaplamadır. İç kapılar ahşap pencere doğramaları ise plastik doğramadır. Bina üzeri ahşap çatı ve kiremit ile örtülüdür. Mesken olarak kullanılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 31/05/2022 günü, saat 15:00  ve  07/07/2022 günü saat 15:00 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.