Manisa Alaşehir'de iki katlı kargir yapı satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.03.2022 - 15:37, Güncelleme: 03.03.2022 - 15:37
 

Manisa Alaşehir'de iki katlı kargir yapı satılıktır

Satışa konu taşınmazın Alaşehir ilçesi, Sarıpınar mahallesi, İbidiler mevkiinde bulunmakta ve tapunun 130 Ada 1 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı ise 371.49 m2 dir. Taşınmaz tapu kargir ev ve arsa olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında taşınmaz üzerinde yapı bulunduğu tespit edilmiştir.Borçlu Halil İbrahim Çınarlıdere bu taşınmazda tam hisseye sahiptir. Kıymet takdiri istenen taşınmaz üzerindeki yapı iki katlı kagir yapıdır. Zemin kat taş duvarlarla yapılmış, sıvasız, yerler kaba beton, kapısı demir doğrama ve pencere doğramaları olmayan yapıdır. Üst kat taş duvar üzerine betonarme hatıl (kiriş) ve hasır (döşeme) yapılarak inşa edilmiştir. Duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Pencereler plastik ve kapılar ahşap doğramadır. Yerler amaca uygun kaplama yapılmıştır. Bina üzeri ahşap çatı ve kiremit ile örtülüdür. Tavan içten kontra plak ve tahta kaplıdır. Mesken olarak kullanılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Yapının her katta alanı fen bilirkişinin raporunda belirttiği üzere 120.00 m2 miktarındadır. Bu yapıya daha sonra ilave olarak yapılmış, betonarme iki katlı, zemin katta her tarafı açık yerler beton, üst kat ana binanın terası olarak düzenlenmiş, üzeri kutu profil aksam ve saç ile örtülü eklenti mevcuttur. Alanı yaklaşık 40.00 m2 civarındadır.Taşınmazın mevkii, miktarı, imarı (Alaşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden edinilen bilgiye istinaden İmar Planı ve Köy Yerleşik Alan Planı dışında, Belediye mülki sınırları içinde kalmaktadır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 05/07/2022 günü, saat 14:10  ve  15/09/2022 günü saat 14:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Satışa konu taşınmazın Alaşehir ilçesi, Sarıpınar mahallesi, İbidiler mevkiinde bulunmakta ve tapunun 130 Ada 1 Parsel numarasında kayıtlıdır. Tapu miktarı ise 371.49 m2 dir. Taşınmaz tapu kargir ev ve arsa olarak tescillidir. Kıymet takdiri esnasında taşınmaz üzerinde yapı bulunduğu tespit edilmiştir.Borçlu Halil İbrahim Çınarlıdere bu taşınmazda tam hisseye sahiptir. Kıymet takdiri istenen taşınmaz üzerindeki yapı iki katlı kagir yapıdır. Zemin kat taş duvarlarla yapılmış, sıvasız, yerler kaba beton, kapısı demir doğrama ve pencere doğramaları olmayan yapıdır. Üst kat taş duvar üzerine betonarme hatıl (kiriş) ve hasır (döşeme) yapılarak inşa edilmiştir. Duvarlar sıvalı ve boyalıdır. Pencereler plastik ve kapılar ahşap doğramadır. Yerler amaca uygun kaplama yapılmıştır. Bina üzeri ahşap çatı ve kiremit ile örtülüdür. Tavan içten kontra plak ve tahta kaplıdır. Mesken olarak kullanılmaktadır. Elektrik ve suyu mevcuttur. Yapının her katta alanı fen bilirkişinin raporunda belirttiği üzere 120.00 m2 miktarındadır. Bu yapıya daha sonra ilave olarak yapılmış, betonarme iki katlı, zemin katta her tarafı açık yerler beton, üst kat ana binanın terası olarak düzenlenmiş, üzeri kutu profil aksam ve saç ile örtülü eklenti mevcuttur. Alanı yaklaşık 40.00 m2 civarındadır.Taşınmazın mevkii, miktarı, imarı (Alaşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden edinilen bilgiye istinaden İmar Planı ve Köy Yerleşik Alan Planı dışında, Belediye mülki sınırları içinde kalmaktadır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 05/07/2022 günü, saat 14:10  ve  15/09/2022 günü saat 14:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.