Manisa Alaşehir'de tarla satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2022 - 14:55, Güncelleme: 08.11.2022 - 14:55
 

Manisa Alaşehir'de tarla satılıktır

Taşınmaz killi-tınlı-taşlı toprak yapısında, eğimli,üzerinde 2-3 yaşlarında zeytin fidanları bulunmakta olup , sulama imkanı yoktur. Parselde Borçlu A** ÇIN***IK 1/5 hisse sahibidir. Parsele ait 35,00 m2 yapı mevcuttur. Satışı istenen parsel üzerindeki yapı tek katlı kargir bir yapıdır. Yapının dışı sıvasız ve boyasızdır.Yapının içi ve dışı sıvalı ve boyalı , tabanlar amacına uygun beton ile kaplıdır. Bina üzerine trapez saçtan çatı yapılmıştır. Dış pencere ve kapıları PVC doğramadan yapılmıştır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 03/01/2023 günü, saat 15:10  ve  09/02/2023 günü saat 15:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Taşınmaz killi-tınlı-taşlı toprak yapısında, eğimli,üzerinde 2-3 yaşlarında zeytin fidanları bulunmakta olup , sulama imkanı yoktur. Parselde Borçlu A** ÇIN***IK 1/5 hisse sahibidir. Parsele ait 35,00 m2 yapı mevcuttur. Satışı istenen parsel üzerindeki yapı tek katlı kargir bir yapıdır. Yapının dışı sıvasız ve boyasızdır.Yapının içi ve dışı sıvalı ve boyalı , tabanlar amacına uygun beton ile kaplıdır. Bina üzerine trapez saçtan çatı yapılmıştır. Dış pencere ve kapıları PVC doğramadan yapılmıştır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 03/01/2023 günü, saat 15:10  ve  09/02/2023 günü saat 15:10 Alaşehir Kongresi Parkı - Yenice Mah. Kuvayı Milliye Cad. Adliye Otoparkı Yanı (Çamlık Park) ALAŞEHİR / MANİSA’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.