MANİSA AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ALİYEV'İ ANDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.12.2022 - 15:16, Güncelleme: 12.12.2022 - 15:16
 

MANİSA AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ ALİYEV'İ ANDI

Azerbaycan'ın Umummilli Lideri Haydar Aliyev'in vefatının 19. Yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından, Haydar Aliyev Parkı'nda anıldı.
Anma etkinliğine Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, dernek üyeleri İş İnsanı Alik Aliyev, Eğitimci Taner Çetin, İş insanı Azer Hangül Lider Haydar Aliyev'in, 'Anma Günü' vesilesi ile İzmir Karşıyaka'da bulunan, Haydar Aliyev Parkı'nda bir araya geldi. “RAHMET, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ" Haydar Aliyev'e ait büstüne günün anısına çiçek bırakıldı. Kısa bir konuşma gerçekleştiren başkan Hoşgül, "Azerbaycan Halkının büyük sevgisini kazanan, yakın tarihin önemli devlet adamı ve liderlerinden biridir. Haydar Aliyev' ve onun mirası olan Müstegil Azərbaycan, sonsuza dek var olacaktır. Bu vesile ile Umummilli Lider Haydar Aliyev'i bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.
Azerbaycan'ın Umummilli Lideri Haydar Aliyev'in vefatının 19. Yılında Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri tarafından, Haydar Aliyev Parkı'nda anıldı.

Anma etkinliğine Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül, dernek üyeleri İş İnsanı Alik Aliyev, Eğitimci Taner Çetin, İş insanı Azer Hangül Lider Haydar Aliyev'in, 'Anma Günü' vesilesi ile İzmir Karşıyaka'da bulunan, Haydar Aliyev Parkı'nda bir araya geldi.

“RAHMET, MİNNET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ"

Haydar Aliyev'e ait büstüne günün anısına çiçek bırakıldı. Kısa bir konuşma gerçekleştiren başkan Hoşgül, "Azerbaycan Halkının büyük sevgisini kazanan, yakın tarihin önemli devlet adamı ve liderlerinden biridir. Haydar Aliyev' ve onun mirası olan Müstegil Azərbaycan, sonsuza dek var olacaktır. Bu vesile ile Umummilli Lider Haydar Aliyev'i bir kez daha rahmet, minnet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.