MANİSA AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE YARDIM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2023 - 17:35, Güncelleme: 07.02.2023 - 17:35
 

MANİSA AZERBAYCAN KÜLTÜR VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN DEPREMZEDELERE YARDIM

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen ve çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği 7,7 büyüklüğündeki depreme yardım etmek için çalışma başlattı.
Kısa süre dernek üyeleri tarafından çok sayıda çeşitli malzemeler toplandı. Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül açıklamada bulundu. “YARDIMLARI YETKİLİLERE TESLİM EDECEĞİZ” Başkan Hoşgül, “Son yüz yılın en büyük depremi olan Kahramanmaraş depremi bizleri derinden üzdü. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Yalnız değilsiniz. Belki acımızı dindirmeyecek ancak, bu şehirde varlığı ile güç verecek zor zamanlarda elini el uzatabilecek onlar, yüzler, binleriz. Bir olma, birlik olma zamanı dedik. Toplamış olduğumuz yardımları yetkililere teslim edeceğiz. Ayrıca nakdi olarak katkı sağlamak isteyen üyelerin ulaştırmış olduğu yardımları da resmi hesaplara yarın yatıracağız. Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu olarak, hassasiyet gösteren üyelerimize, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.
Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Kahramanmaraş merkezli 10 ilde hissedilen ve çok sayıda vatandaşın yaşamını yitirdiği 7,7 büyüklüğündeki depreme yardım etmek için çalışma başlattı.

Kısa süre dernek üyeleri tarafından çok sayıda çeşitli malzemeler toplandı.

Manisa Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şentürk Hoşgül açıklamada bulundu.

“YARDIMLARI YETKİLİLERE TESLİM EDECEĞİZ”

Başkan Hoşgül, “Son yüz yılın en büyük depremi olan Kahramanmaraş depremi bizleri derinden üzdü. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar dilerim. Yalnız değilsiniz. Belki acımızı dindirmeyecek ancak, bu şehirde varlığı ile güç verecek zor zamanlarda elini el uzatabilecek onlar, yüzler, binleriz. Bir olma, birlik olma zamanı dedik. Toplamış olduğumuz yardımları yetkililere teslim edeceğiz. Ayrıca nakdi olarak katkı sağlamak isteyen üyelerin ulaştırmış olduğu yardımları da resmi hesaplara yarın yatıracağız. Azerbaycan Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu olarak, hassasiyet gösteren üyelerimize, destek veren herkese teşekkür ediyoruz. ” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.