MANİSA BARO BAŞKANLIĞI’NDAN VALİ KARADENİZ’E ZİYARET

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 16:32, Güncelleme: 02.11.2022 - 16:32
 

MANİSA BARO BAŞKANLIĞI’NDAN VALİ KARADENİZ’E ZİYARET

Manisa Baro Başkanlığına yeniden seçilen Avukat Ümit Rona, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Manisa Baro Başkanı Av. Rona, Manisa Barosunun çalışmaları ve faaliyetlerine ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi. VALİ KARADENİZ BAŞARILAR DİLEDİ Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatların hukuk ilişkilerin yürütülmesinde önemli görevler üstlendiğini belirten Vali Karadeniz, Manisa Baro Başkanı Av. Ümit Rona ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Manisa Baro Başkanlığına yeniden seçilen Avukat Ümit Rona, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Manisa Baro Başkanı Av. Rona, Manisa Barosunun çalışmaları ve faaliyetlerine ilişkin Vali Karadeniz’e bilgi verdi.

VALİ KARADENİZ BAŞARILAR DİLEDİ

Vatandaşlarımızı sahip olduğu haklar konusunda bilgilendiren ve haklarının korunmasında onları yönlendirerek yardımcı olan avukatların hukuk ilişkilerin yürütülmesinde önemli görevler üstlendiğini belirten Vali Karadeniz, Manisa Baro Başkanı Av. Ümit Rona ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.