MANİSA GENÇ MÜSİAD'DA YENİ DÖNEM

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.07.2022 - 15:21, Güncelleme: 22.07.2022 - 15:21
 

MANİSA GENÇ MÜSİAD'DA YENİ DÖNEM

2002 yılında kurulan GENÇ MÜSİAD bugün 55 şubesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Bu şubelerden biri de Manisa'da kurulan Manisa GENÇ MÜSİAD olarak hizmet vermektedir. Başkan Necmi İşçi, “Manisa OSB; Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilen, yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir duruma geldi” dedi.
Manisa GENÇ MÜSİAD'da yeni bir dönem başlıyor. Manisa Genç MÜSİAD'ın 3. dönem lansman programı Hilton Hotel'de gerçekleşti. Yeni Başkan Necmi İşçi yönetimini tanıttı. “KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ” Manisa GENÇ MÜSİAD Başkanı Necmi İşçi, “Bu yeni dönemde tarımda ve sanayide ülke ekonomisin lokomotifi olan şehrimizde yapacağımız paneller, işadamları ile genç girişimcileri bir araya getirerek; tecrübe paylaşımları gibi programlarla üyelerimizin, şehrimizin ve ülkemizin ekonmisine katkı sağlamak istiyoruz.Daha önce de belirttiğim gibi gelişen ülke ekonomimizde Manisa'nın yeri çok önemli. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve istihdam sayısını artıran Manisa OSB; Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilen, yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir duruma geldi. İlçelerimizde kurulan organize sanayi bölgeleri de hızla gelişiyor.” ifadesinde bulundu. “MANİSAMIZ ÇOK İYİ DURUMDA” Başkan İşçi sözlerine, “Ürün kalitesi anlamında Manisamızın çok iyi durumda olduğunu biliyoruz. Şehrimizin bu büyük potansiyelini; gençliğimiz enerjisi ve büyüklerimizin tecrübeleriyle harmanlayarak milli manevi değerlerimizden kopmadan toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü içerisinde bereketli kazançlar duasıyla yola çıktık. Bizden önce görev alan tüm Manisa GENÇ MÜSİAD başkanları, yönetim kurulu üyelerine ve davetimize katılan siz değerli misafirlerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diyerek son verdi. AK PARTİLİ KURMAYLAR KATILDI Manisa GENÇ MÜSİAD'ın lansmanına AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen ve AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı katıldı.
2002 yılında kurulan GENÇ MÜSİAD bugün 55 şubesi ile faaliyetlerine devam etmektedir. Bu şubelerden biri de Manisa'da kurulan Manisa GENÇ MÜSİAD olarak hizmet vermektedir. Başkan Necmi İşçi, “Manisa OSB; Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilen, yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir duruma geldi” dedi.

Manisa GENÇ MÜSİAD'da yeni bir dönem başlıyor. Manisa Genç MÜSİAD'ın 3. dönem lansman programı Hilton Hotel'de gerçekleşti. Yeni Başkan Necmi İşçi yönetimini tanıttı.

“KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Manisa GENÇ MÜSİAD Başkanı Necmi İşçi, “Bu yeni dönemde tarımda ve sanayide ülke ekonomisin lokomotifi olan şehrimizde yapacağımız paneller, işadamları ile genç girişimcileri bir araya getirerek; tecrübe paylaşımları gibi programlarla üyelerimizin, şehrimizin ve ülkemizin ekonmisine katkı sağlamak istiyoruz.Daha önce de belirttiğim gibi gelişen ülke ekonomimizde Manisa'nın yeri çok önemli. Her geçen gün büyüyen, gelişen ve istihdam sayısını artıran Manisa OSB; Türkiye'de ve dünyada örnek gösterilen, yatırımcısına ve ülkesine kazandıran bir duruma geldi. İlçelerimizde kurulan organize sanayi bölgeleri de hızla gelişiyor.” ifadesinde bulundu.

“MANİSAMIZ ÇOK İYİ DURUMDA”

Başkan İşçi sözlerine, “Ürün kalitesi anlamında Manisamızın çok iyi durumda olduğunu biliyoruz. Şehrimizin bu büyük potansiyelini; gençliğimiz enerjisi ve büyüklerimizin tecrübeleriyle harmanlayarak milli manevi değerlerimizden kopmadan toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürü içerisinde bereketli kazançlar duasıyla yola çıktık. Bizden önce görev alan tüm Manisa GENÇ MÜSİAD başkanları, yönetim kurulu üyelerine ve davetimize katılan siz değerli misafirlerimize şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum” diyerek son verdi.

AK PARTİLİ KURMAYLAR KATILDI

Manisa GENÇ MÜSİAD'ın lansmanına AK Parti Manisa Milletvekilleri Murat Baybatur, Tamer Akkal, Semra Kaplan Kıvırcık, İsmail Bilen ve AK Parti Manisa İl Başkanı Salih Hızlı katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.