MANİSA İŞKUR ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.12.2022 - 15:01, Güncelleme: 05.12.2022 - 15:01
 

MANİSA İŞKUR ENGELLİ VATANDAŞLARIN YANINDA

Manisa İŞKUR, danışmanlık ve işe yerleştirme faaliyetleri ile sürekli engelli bireylerin yanında yer almaktadır. Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan, “Kurum olarak, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.” dedi.
Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan; kurum faaliyetlerimiz kapsamında danışmanlık ve işe yerleştirme konusunda engelli bireylere pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getirdi. “İŞ ARAMA SÜREÇLERİNE DESTEK OLMAKTAYIZ” Aslan engelli istihdamına yönelik, “Dezavantajlı grupta bulunan engellilerin iş arama süreçleri ile ilgili olarak Engelli İş Koçluğu ve İş Kulübü eğitimleri ile destek olmaktayız. Firmalara engelli işgücü talebine istinaden her hafta Salı ve Perşembe günleri kurumumuzda engelli iş görüşmeleri yapılmaktadır.” ifadesinde bulundu. “REHBERLİK FAALİYETLERİMİZ BULUNMAKTADIR” Aslan, “Ayrıca Kendi İşini Kurmak isteyen engelli bireylerin hibe desteğinden yararlanması için detaylı bilgilendirme ve rehberlik faaliyetlerimiz de bulunmaktadır. İl Müdürlüğü olarak her zaman olduğu gibi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde de engelli bireylerin yanında bulunduk. Engelliler Gününde yapılan toplu iş görüşmeleri firma yetkilileriyle birlikte İş Kulübü salonumuzda gerçekleşti. Bu görüşmeye engelli İş Koçu danışmanlarımız ve İş Kulübü liderlerimizle birlikte katılım sağladık. Görüşmelerden engelli katılımcılar ve işveren yetkilileri memnuniyetlerini dile getirdiler. Kurum olarak, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.” açıklamasında bulundu.
Manisa İŞKUR, danışmanlık ve işe yerleştirme faaliyetleri ile sürekli engelli bireylerin yanında yer almaktadır. Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan, “Kurum olarak, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.” dedi.

Manisa Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Eşref Aslan; kurum faaliyetlerimiz kapsamında danışmanlık ve işe yerleştirme konusunda engelli bireylere pozitif ayrımcılık yaptıklarını dile getirdi.

“İŞ ARAMA SÜREÇLERİNE DESTEK OLMAKTAYIZ”

Aslan engelli istihdamına yönelik, “Dezavantajlı grupta bulunan engellilerin iş arama süreçleri ile ilgili olarak Engelli İş Koçluğu ve İş Kulübü eğitimleri ile destek olmaktayız. Firmalara engelli işgücü talebine istinaden her hafta Salı ve Perşembe günleri kurumumuzda engelli iş görüşmeleri yapılmaktadır.” ifadesinde bulundu.

“REHBERLİK FAALİYETLERİMİZ BULUNMAKTADIR”

Aslan, “Ayrıca Kendi İşini Kurmak isteyen engelli bireylerin hibe desteğinden yararlanması için detaylı bilgilendirme ve rehberlik faaliyetlerimiz de bulunmaktadır. İl Müdürlüğü olarak her zaman olduğu gibi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde de engelli bireylerin yanında bulunduk. Engelliler Gününde yapılan toplu iş görüşmeleri firma yetkilileriyle birlikte İş Kulübü salonumuzda gerçekleşti. Bu görüşmeye engelli İş Koçu danışmanlarımız ve İş Kulübü liderlerimizle birlikte katılım sağladık. Görüşmelerden engelli katılımcılar ve işveren yetkilileri memnuniyetlerini dile getirdiler. Kurum olarak, tüm engelli bireylerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyoruz.” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.