Manisa Salihli'de 476 m2 üzerindeki konut ve besihane icradan satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.10.2021 - 12:19, Güncelleme: 18.10.2021 - 12:19
 

Manisa Salihli'de 476 m2 üzerindeki konut ve besihane icradan satılıktır

Manisa İl, Salihli İlçe, 103 Ada, 16 Parsel, Mersinli Mahalle, Köycivarı Mevkii. Satışa konu taşınmaz, Manisa ili, Salihli ilçesi, Mersinli Mahallesi, Köycivarı mevkii, 103 Ada 16 parselde kayıtlı, Arsa nitelikli, 476,66 m2 yüzölçümlü, TAM hisselidir. 103 ada, 16 parselde zemin kat ve 1.kattan ibaret yapı bulunmaktadır. Zemin kat betonarme, 1. kat yığma yapıdır. Her katında birer meskenden ibaret yapının kadastral verilere göre 136,90 m2 oturum alanı bulunmaktadır. Kiremit örtülü çatısı bulunan yapının, giriş kapısı çelik kasalı, banyo ve tuvalet kapıları ile pencereleri pvc doğrama, diğer iç kapıları Amerikan kapı modellidir. Yapının 1 .katındaki mesken 2 oda, salon, mutfak, banyo, tuvalet, antre ve balkonlar ve terastan ibarettir. Oda tabanları bir odada beton tesviye diğerlerinde laminant parke olup geriye kalan bütün alanlarda seramik kaplamadır. Duvarları tuvalet ve banyoda seramik diğer alanlarda plastik boyalı yapının tavanları ahşap lambridir. Mutfakta mermer bankosu ve mdf mutfak dolapları bulunan, elektriği ve suyu bulunan sobalı yapının kıymet takdiri tarihinde kullanılır durumda olduğu gözlemlenmiştir. 16 parselde ayrıca bahçe kısmı harici güney bölümünde, yaklaşık 125 m2 alanında trapez baskılı saç örtülü, demir profil karkaslı etrafı açık besihaneler bulunmaktadır. 16 parsel, kuzey ve batısından yola cepheli köşe parsel konumundadır. İmar durumuna göre, köy yerleşik alan sınırları içerisinde bulunmakta, T.A.K.S= 0,40, Emsal=0,50 ve hmax 6,50 m'yi geçmeyecek şekilde 2 katılıdır. Parsel üzerine inşaa edilmiş, konut olarak kullanılan yapı ve açık besihane olan padok yapılar bulunmaktadır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 30/11/2021 günü saat 14:00'da SALİHLİ YEDİEMİN OTOPARK OTO ALIM SATIM İŞLETMESİ - BÖLGE TRAFİK MÜD. ARKASI - SALİŞHLİ / MANİSA' da gerçekleştirilecektir.  Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İl, Salihli İlçe, 103 Ada, 16 Parsel, Mersinli Mahalle, Köycivarı Mevkii. Satışa konu taşınmaz, Manisa ili, Salihli ilçesi, Mersinli Mahallesi, Köycivarı mevkii, 103 Ada 16 parselde kayıtlı, Arsa nitelikli, 476,66 m2 yüzölçümlü, TAM hisselidir. 103 ada, 16 parselde zemin kat ve 1.kattan ibaret yapı bulunmaktadır. Zemin kat betonarme, 1. kat yığma yapıdır. Her katında birer meskenden ibaret yapının kadastral verilere göre 136,90 m2 oturum alanı bulunmaktadır. Kiremit örtülü çatısı bulunan yapının, giriş kapısı çelik kasalı, banyo ve tuvalet kapıları ile pencereleri pvc doğrama, diğer iç kapıları Amerikan kapı modellidir. Yapının 1 .katındaki mesken 2 oda, salon, mutfak, banyo, tuvalet, antre ve balkonlar ve terastan ibarettir. Oda tabanları bir odada beton tesviye diğerlerinde laminant parke olup geriye kalan bütün alanlarda seramik kaplamadır. Duvarları tuvalet ve banyoda seramik diğer alanlarda plastik boyalı yapının tavanları ahşap lambridir. Mutfakta mermer bankosu ve mdf mutfak dolapları bulunan, elektriği ve suyu bulunan sobalı yapının kıymet takdiri tarihinde kullanılır durumda olduğu gözlemlenmiştir. 16 parselde ayrıca bahçe kısmı harici güney bölümünde, yaklaşık 125 m2 alanında trapez baskılı saç örtülü, demir profil karkaslı etrafı açık besihaneler bulunmaktadır. 16 parsel, kuzey ve batısından yola cepheli köşe parsel konumundadır. İmar durumuna göre, köy yerleşik alan sınırları içerisinde bulunmakta, T.A.K.S= 0,40, Emsal=0,50 ve hmax 6,50 m'yi geçmeyecek şekilde 2 katılıdır. Parsel üzerine inşaa edilmiş, konut olarak kullanılan yapı ve açık besihane olan padok yapılar bulunmaktadır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 30/11/2021 günü saat 14:00'da SALİHLİ YEDİEMİN OTOPARK OTO ALIM SATIM İŞLETMESİ - BÖLGE TRAFİK MÜD. ARKASI - SALİŞHLİ / MANİSA' da gerçekleştirilecektir. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.