Manisa Salihli'de zeytinlik ve tarım arazisi satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.02.2022 - 16:56, Güncelleme: 24.02.2022 - 16:56
 

Manisa Salihli'de zeytinlik ve tarım arazisi satılıktır

Manisa İli, Köprübaşı İlçesi, MERKEZ Mahallesi, 1838 Parselde kayıtlı taşınmaz tapu kaydına göre 11.620,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz palamutlu tarla vasfındadır. Bilirkişi raporuna göre taşınmaz; devlet tarafından sunulan bir sulama hizmetine tabi olmadığı ancak özel sulamayla sulanabileceği anlaşılmıştır. Taşınmaz kumlu, tınlı, hafif taşı bünyede toprak özelliklerini yansıtmaktadır. Toprak derinliği ve organik madde içeriği orta düzeydedir. Arazi işleme kısmen kolaydır. Tuzluluk ve erozyon sorunu bulunmamaktadır. Taşınmazın kadastral yola cephesi yoktur. Taşınmazda eğim yaklaşık %2-5 civarındadır. Taşınmazın bir kısmı 35-40 yaşlı delice zeytini ağaçlarından bir kısmı ise boş işlenmemiş tarladan oluşmaktadır. Zeytin ağaçları bakımsız, gerekli kültürel işlemleri (budama, gübreleme, sulama vb) yapılmamış dolayısıyla verim vermedikleri ve ekonomik bir değerleri bulunmadığı kanaatine varılmıştır. Keşif günü itibariyle parselin boş kısmında ekili dikili herhangi bir zirai ürün bulunmamaktadır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 30/03/2022 günü, saat 14:45  ve  28/04/2022 günü saat 14:45 Salihli Adliyesi Ek Hizmet Binası Mezat Salonu (Eski Cami Mh. 23. Sk. No:11/1 Salihli/MANİSA)’da gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İli, Köprübaşı İlçesi, MERKEZ Mahallesi, 1838 Parselde kayıtlı taşınmaz tapu kaydına göre 11.620,00 m2 yüzölçümlü taşınmaz palamutlu tarla vasfındadır. Bilirkişi raporuna göre taşınmaz; devlet tarafından sunulan bir sulama hizmetine tabi olmadığı ancak özel sulamayla sulanabileceği anlaşılmıştır. Taşınmaz kumlu, tınlı, hafif taşı bünyede toprak özelliklerini yansıtmaktadır. Toprak derinliği ve organik madde içeriği orta düzeydedir. Arazi işleme kısmen kolaydır. Tuzluluk ve erozyon sorunu bulunmamaktadır. Taşınmazın kadastral yola cephesi yoktur. Taşınmazda eğim yaklaşık %2-5 civarındadır. Taşınmazın bir kısmı 35-40 yaşlı delice zeytini ağaçlarından bir kısmı ise boş işlenmemiş tarladan oluşmaktadır. Zeytin ağaçları bakımsız, gerekli kültürel işlemleri (budama, gübreleme, sulama vb) yapılmamış dolayısıyla verim vermedikleri ve ekonomik bir değerleri bulunmadığı kanaatine varılmıştır. Keşif günü itibariyle parselin boş kısmında ekili dikili herhangi bir zirai ürün bulunmamaktadır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 30/03/2022 günü, saat 14:45  ve  28/04/2022 günü saat 14:45 Salihli Adliyesi Ek Hizmet Binası Mezat Salonu (Eski Cami Mh. 23. Sk. No:11/1 Salihli/MANİSA)’da gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.