Manisa Soma'da mesken satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.02.2022 - 15:41, Güncelleme: 26.02.2022 - 15:41
 

Manisa Soma'da mesken satılıktır

Manisa İl, Soma İlçe, Kurtuluş Mah. Kırkağaç Şasesi Mevkii,753 Ada, 35 Parsel, 3 Nolu Bağımsız Bölüm mesken niteliğindeki taşınmaz 5 katlı betonarme binanın ikinci katında bulunmaktadır. Mesken brüt 167,20 m2 yüzölçümündedir. Mesken 2 oda 1 salon mutfak banyo tuvalet antre ve balkondan oluşmaktadır. Meskenin iç duvar sıvaları yapılmış, antre tabanı ile banyo ve tuvlet taban ve duvarları seramik kaplıdır. Giriş kapısı çelik kapıdır. İç kapı doğramaları, mutfak tezgah ve dolapları ile oda ve salonların taban kaplamaları bulunmamaktadır. Tesisatların armatürleri takılmamaıştır. Dış kapı ve pencere doğramaları renkli PVC doğramadır. Mesken natamam durumdadır. Meskenin bulunduğu binada asansör ve kalorifer sistemi bulunmaktadır. Elektrik su ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Meskenin bulunduğu binanın dış cephe kaplaması ve balkonların korkulukları bulunmaktadır. Taşınmaz imar planında bitişik nizam 5 katlı ticaret+konut alanında kalmaktadır. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 31/03/2022 günü, saat 14:45  ve  27/04/2022 günü saat 14:45 Nihat Danişment Mah. Atatürk Cad. No:63 Soma Adalet Sarayı Zemin Kat Uzlaştırma Odası Soma/MANİSA gerçekleştirilecektir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Manisa İl, Soma İlçe, Kurtuluş Mah. Kırkağaç Şasesi Mevkii,753 Ada, 35 Parsel, 3 Nolu Bağımsız Bölüm mesken niteliğindeki taşınmaz 5 katlı betonarme binanın ikinci katında bulunmaktadır. Mesken brüt 167,20 m2 yüzölçümündedir. Mesken 2 oda 1 salon mutfak banyo tuvalet antre ve balkondan oluşmaktadır. Meskenin iç duvar sıvaları yapılmış, antre tabanı ile banyo ve tuvlet taban ve duvarları seramik kaplıdır. Giriş kapısı çelik kapıdır. İç kapı doğramaları, mutfak tezgah ve dolapları ile oda ve salonların taban kaplamaları bulunmamaktadır. Tesisatların armatürleri takılmamaıştır. Dış kapı ve pencere doğramaları renkli PVC doğramadır. Mesken natamam durumdadır. Meskenin bulunduğu binada asansör ve kalorifer sistemi bulunmaktadır. Elektrik su ve kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinden yararlanmaktadır. Meskenin bulunduğu binanın dış cephe kaplaması ve balkonların korkulukları bulunmaktadır. Taşınmaz imar planında bitişik nizam 5 katlı ticaret+konut alanında kalmaktadır.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 31/03/2022 günü, saat 14:45  ve  27/04/2022 günü saat 14:45 Nihat Danişment Mah. Atatürk Cad. No:63 Soma Adalet Sarayı Zemin Kat Uzlaştırma Odası Soma/MANİSA gerçekleştirilecektir.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.