MANİSA TSO BAŞKANI YILMAZ MAZBATASINI ALDI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.11.2022 - 14:56, Güncelleme: 02.11.2022 - 14:56
 

MANİSA TSO BAŞKANI YILMAZ MAZBATASINI ALDI

22 Ekim Cumartesi günü yapılan Manisa TSO organ seçimleri sonucunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yılmaz mazbatasını aldı.
Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a başkanlık mazbatası Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı (Hakim) Özlem Uğur Ekinci tarafından takdim edildi. “TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM” Düzenlenen mazbata töreninde bir açıklama yapan Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz “Meslek Komitesi, Meclis, Disiplin, TOBB Delegeleri ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerimizi tamamladık. Seçim sürecimiz Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanımız (Hakim) Özlem Uğur Ekinci ve Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürümüz Faruk Kanber tarafından özverili ve başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.
22 Ekim Cumartesi günü yapılan Manisa TSO organ seçimleri sonucunda Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilen Mehmet Yılmaz mazbatasını aldı.

Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz’a başkanlık mazbatası Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanı (Hakim) Özlem Uğur Ekinci tarafından takdim edildi.

“TÜM ÜYELERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Düzenlenen mazbata töreninde bir açıklama yapan Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz “Meslek Komitesi, Meclis, Disiplin, TOBB Delegeleri ve Yönetim Kurulu Üyelikleri seçimlerimizi tamamladık. Seçim sürecimiz Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanımız (Hakim) Özlem Uğur Ekinci ve Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Müdürümüz Faruk Kanber tarafından özverili ve başarılı bir şekilde yönetilmiştir. Seçimlerimizin sağlıklı bir şekilde tamamlanmasından dolayı emeği geçen Yunusemre İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’na ve tüm üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.