Manisa Turgutlu 'da müstakil dubleks villa icradan satılıktır

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.10.2021 - 12:05, Güncelleme: 25.10.2021 - 12:05
 

Manisa Turgutlu 'da müstakil dubleks villa icradan satılıktır

Manisa İl, Turgutlu İlçe, 1703 Ada, 25 Parsel, 5.MINTIKA Mahalle/Köy, GÜLLÜPINAR Mevkii, Tam hisseli arsa vasıflı taşınmaz. Taşınmaz tapu kaydına göre Manisa ili Turgutlu ilçesi Ergenekon mah.1703 ada 25 parselde yer alan 387,00 m2 yüzölçümüne sahip Arsa vasıflı ana taşınmazdır. Her ne kadar tapu kayıtlarında arsa olarak görülse de, parsel üzerinde müstakil dubleks bir villa mevcut olduğu görülmüştür. Taşınmazın açık adresi ise, Ergenekon mah. Şehit yusuf Canbalık sok. no:7 Turgutlu/Manisa'dır. Parsel üzerinde bodrum,zemin kat,1 normal kat ve çatı katı olmak üzere betonerme karkas yapı tarzında konut bulunmaktadır. Söz konusu taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkul; 387m2 yüzölçümlü 1703 ada 25 parsel üzerinde betorme karkas tarzda inşa edilmiş bodrum,zemin,1. normal kat ve çatı şeklinde 4 katlı müstakil ikiz villa mevcut olup, bahçesinde açık yüzme havuzu ve depolama alanı olduğu görülmüştür. Ana gayrimenkulün dış cephesi normal dış cephe boyası ile boyalı ,bina girişi kapısı çelik doğramadır. Bodrum kat zemin döşemesi mermer,duvarları fayans kaplı olup tek hacimlidir. Zemin katı;bir oda,salon,mutfak,wc ve hol hacimlerinden ibarettir. Zemin döşemesi mutfak ve koridorda karo seramik,odalarda ise laminant parkedir. Duvarları saten boyalı ,ıslak hacimlerde seramik kaplıdır. Kapıları panel kapı olup sış doğramalar PVC'dir. Mutfak dolapları MDF malzemeden imal hazır mutfaklıdır. Mutfak tegahı suntalam tezgahtır. Normal katta ise 3 oda bir banyo mevcuttur. Çatı katı ise çatı eğiminden faydalınalarak iki adet çatı oda kerarlarında ise depo amaçlı kullanım alanı oluşturulmuştur. Çatı katında yağmurdan dolayı akma olduğu görülmüştür, taşınmazda ısınma doğalgaz yakıtlı kombi ile sağlanmaktadır. Taşınmazın yerinde yapılan inceleme ve ölçemlerde bodrum katının ruhsatlı net alanının 143 m2 olduğu tespit edilmiştir. Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 07/12/2021 günü saat 10:30'da Turgutlu Belediye Başkanlığı 6.Kat İcra Satış Odasın' da gerçekleştirilecektir.  Detaylı bilgi için tıklayınız.  

Manisa İl, Turgutlu İlçe, 1703 Ada, 25 Parsel, 5.MINTIKA Mahalle/Köy, GÜLLÜPINAR Mevkii, Tam hisseli arsa vasıflı taşınmaz. Taşınmaz tapu kaydına göre Manisa ili Turgutlu ilçesi Ergenekon mah.1703 ada 25 parselde yer alan 387,00 m2 yüzölçümüne sahip Arsa vasıflı ana taşınmazdır. Her ne kadar tapu kayıtlarında arsa olarak görülse de, parsel üzerinde müstakil dubleks bir villa mevcut olduğu görülmüştür. Taşınmazın açık adresi ise, Ergenekon mah. Şehit yusuf Canbalık sok. no:7 Turgutlu/Manisa'dır. Parsel üzerinde bodrum,zemin kat,1 normal kat ve çatı katı olmak üzere betonerme karkas yapı tarzında konut bulunmaktadır. Söz konusu taşınmazın bulunduğu ana gayrimenkul; 387m2 yüzölçümlü 1703 ada 25 parsel üzerinde betorme karkas tarzda inşa edilmiş bodrum,zemin,1. normal kat ve çatı şeklinde 4 katlı müstakil ikiz villa mevcut olup, bahçesinde açık yüzme havuzu ve depolama alanı olduğu görülmüştür. Ana gayrimenkulün dış cephesi normal dış cephe boyası ile boyalı ,bina girişi kapısı çelik doğramadır. Bodrum kat zemin döşemesi mermer,duvarları fayans kaplı olup tek hacimlidir. Zemin katı;bir oda,salon,mutfak,wc ve hol hacimlerinden ibarettir. Zemin döşemesi mutfak ve koridorda karo seramik,odalarda ise laminant parkedir. Duvarları saten boyalı ,ıslak hacimlerde seramik kaplıdır. Kapıları panel kapı olup sış doğramalar PVC'dir. Mutfak dolapları MDF malzemeden imal hazır mutfaklıdır. Mutfak tegahı suntalam tezgahtır. Normal katta ise 3 oda bir banyo mevcuttur. Çatı katı ise çatı eğiminden faydalınalarak iki adet çatı oda kerarlarında ise depo amaçlı kullanım alanı oluşturulmuştur. Çatı katında yağmurdan dolayı akma olduğu görülmüştür, taşınmazda ısınma doğalgaz yakıtlı kombi ile sağlanmaktadır. Taşınmazın yerinde yapılan inceleme ve ölçemlerde bodrum katının ruhsatlı net alanının 143 m2 olduğu tespit edilmiştir.

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre ihale 07/12/2021 günü saat 10:30'da Turgutlu Belediye Başkanlığı 6.Kat İcra Satış Odasın' da gerçekleştirilecektir. 

Detaylı bilgi için tıklayınız.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.