MANİSA’DAN VAN’A UZANAN YARDIM ELİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.01.2018 - 10:43, Güncelleme: 03.01.2018 - 10:43
 

MANİSA’DAN VAN’A UZANAN YARDIM ELİ

Manisa'nın Salihli ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yardım elini Van'a uzattı.
Okulun Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerinden Benan Sezgin ve Birgül Ece Özbek, Van'ın Tuşba ilçesi Güveçli İlkokulu okul öncesi öğretmeni Rabia Kalsın ile bağlantı kurarak ana sınıfının halıya ihtiyaç olduğunu öğrendi. Okulun Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğretmeni Nurdan Döner başkanlığında harekete geçen öğrenciler kendi aralarında topladıkları yardım ile Ana sınıfına halı alarak minik öğrencilerin üşümemesini sağladı. Bu anlamlı yardımlarından dolayı öğrencileri ödüllendiren Okul Müdürü Abdülbaki Türken, “Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin yardımseverlik duygularını arttırmakta ve empati kurmalarını sağlamaktadır. Gözlerindeki sevinci görünce ben daha mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz" dedi. ​
Manisa'nın Salihli ilçesinde, Ticaret ve Sanayi Odası Talat Zurnacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri yardım elini Van'a uzattı.
Okulun Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğrencilerinden Benan Sezgin ve Birgül Ece Özbek, Van'ın Tuşba ilçesi Güveçli İlkokulu okul öncesi öğretmeni Rabia Kalsın ile bağlantı kurarak ana sınıfının halıya ihtiyaç olduğunu öğrendi. Okulun Sosyal Yardımlaşma Kulübü öğretmeni Nurdan Döner başkanlığında harekete geçen öğrenciler kendi aralarında topladıkları yardım ile Ana sınıfına halı alarak minik öğrencilerin üşümemesini sağladı. Bu anlamlı yardımlarından dolayı öğrencileri ödüllendiren Okul Müdürü Abdülbaki Türken, “Bu tür faaliyetler öğrencilerimizin yardımseverlik duygularını arttırmakta ve empati kurmalarını sağlamaktadır. Gözlerindeki sevinci görünce ben daha mutlu oldum. Öğrencilerimizin bu çalışmalarını her zaman destekleyeceğiz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.