MANİSA’NIN İLK SEÇİLMİŞ KADIN BAŞKANI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.08.2022 - 11:21, Güncelleme: 31.08.2022 - 11:21
 

MANİSA’NIN İLK SEÇİLMİŞ KADIN BAŞKANI

Manisa’da DEVA Partisi İl Teşkilatı, başkanını seçmek için olağanüstü kongre yaptı. 23 Şubat’ta Genel Başkan Ali Babacan tarafından DEVA Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanan Cansın Tunçdirek, gerçekleştirilen olağanüstü kongrede seçimle göreve geldi. Tunçdirek, kongrede tek aday olarak yer aldı.
Başkan Tunçdirek, yaptığı teşekkür konuşmasında kongreye katılan herkese teşekkür etti.  BAŞKAN TUNÇDİREK’İN AÇIKLAMASI Var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden başkan Tunçdirek, “DEVA Partisi kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye siyasetine yeni bir soluk yeni bir heyecan ve yeni bir umut getirmiştir. Bağıran, ötekileştiren hakaret edenlere karşı nezaketle ve samimiyetle kavgayla, monologla değil diyalogla; ‘ben bilirim’ 'ben yaparım' diyerek değil, istişare ve ortak akılla; tek taraflı konuşarak değil dinleyerek; sadece laf üreterek değil, çalışarak siyaset yapılacağını Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve güçlü kadrosu gösterdi. DEVA Partisi’nin yüzü, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye dönüktür. Güçlü Türkiye olmak için bu kavramlara sıkı sıkıya bağlanmak gerekliliğine inanan bir partidir. Deva Partisi kadının sesidir, işçimizin, emekçimizin, öğrencinin, doktorun, öğretmenin, gencimizin, yaşlılarımızın sesidir. Ve sesi olmaya da devam edecektir. Bu vesileyle bizlerde Manisa DEVA teşkilatı olarak sesimizi daha gür duyurmak için var gücümüzle çalışmaya, aydınlık bir Türkiye olma özlemini gerçekleştirme adına sadece elimizi taşın altına değil Genel Başkanımız gibi gövdemizi taşın altına koyduk. Bizlere bu yolda yol arkadaşlığı yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin başta ülkemize, tüm DEVA teşkilatlarımıza ve Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.
Manisa’da DEVA Partisi İl Teşkilatı, başkanını seçmek için olağanüstü kongre yaptı. 23 Şubat’ta Genel Başkan Ali Babacan tarafından DEVA Partisi Manisa İl Başkanı olarak atanan Cansın Tunçdirek, gerçekleştirilen olağanüstü kongrede seçimle göreve geldi. Tunçdirek, kongrede tek aday olarak yer aldı.

Başkan Tunçdirek, yaptığı teşekkür konuşmasında kongreye katılan herkese teşekkür etti. 

BAŞKAN TUNÇDİREK’İN AÇIKLAMASI

Var gücüyle çalışmaya devam edeceklerini ifade eden başkan Tunçdirek, “DEVA Partisi kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye siyasetine yeni bir soluk yeni bir heyecan ve yeni bir umut getirmiştir. Bağıran, ötekileştiren hakaret edenlere karşı nezaketle ve samimiyetle kavgayla, monologla değil diyalogla; ‘ben bilirim’ 'ben yaparım' diyerek değil, istişare ve ortak akılla; tek taraflı konuşarak değil dinleyerek; sadece laf üreterek değil, çalışarak siyaset yapılacağını Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan ve güçlü kadrosu gösterdi. DEVA Partisi’nin yüzü, özgürlüğe, adalete ve demokrasiye dönüktür. Güçlü Türkiye olmak için bu kavramlara sıkı sıkıya bağlanmak gerekliliğine inanan bir partidir. Deva Partisi kadının sesidir, işçimizin, emekçimizin, öğrencinin, doktorun, öğretmenin, gencimizin, yaşlılarımızın sesidir. Ve sesi olmaya da devam edecektir. Bu vesileyle bizlerde Manisa DEVA teşkilatı olarak sesimizi daha gür duyurmak için var gücümüzle çalışmaya, aydınlık bir Türkiye olma özlemini gerçekleştirme adına sadece elimizi taşın altına değil Genel Başkanımız gibi gövdemizi taşın altına koyduk. Bizlere bu yolda yol arkadaşlığı yapan herkese şükranlarımı sunuyorum. Kongremizin başta ülkemize, tüm DEVA teşkilatlarımıza ve Manisa’mıza hayırlar getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.