MANİSA’NIN TEK KADIN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ “FATMA KAPTAN” İYİ PARTİ’DE

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.10.2022 - 16:45, Güncelleme: 24.10.2022 - 16:45
 

MANİSA’NIN TEK KADIN HALK OTOBÜSÜ ŞOFÖRÜ “FATMA KAPTAN” İYİ PARTİ’DE

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, bir dönem Manisa’nın tek kadın halk otobüsü şoförü olan Fatma Güngör’e parti rozetini taktı. Güngör, “Her zaman Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinden yürümeye devam edeceğim.” ifadesinde bulundu.
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tek kadın otobüs şoförüyken 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde işten çıkarılan, tüm Manisalıların “Fatma Kaptan” ismiyle bildiği Fatma Güngör İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Fatma Güngör’e parti rozetini takarak üyelik işlemlerini tamamladı. “AKŞENER’İN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM” Fatma Güngör açıklamasında, “Kadınlar hangi işe el atarlarsa o iş daha da güzelleşiyor. Siyasete de bir kadın elinin değmesi gerekiyordu. İYİ Parti’nin ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in çalışmalarını uzun bir süredir takip ediyorum. Yunusemre İlçe Başkanımızın da çalışmalarını görünce, ‘Ben İYİ Parti’de olmalıyım’ diyerek hemen üyelik başvurusu yaptım ve partiye üye oldum. Bundan sonra her zaman Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in izinden yürümeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı. “HEP BİRLİKTE PARTİMİZİ BİRİNCİ SIRAYA TAŞIYACAĞIZ” İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da, üyelik kaydı ve tüm destekleri için Fatma Güngör’e teşekkür ederek, “Hep birlikte partimizi hem Genel seçimlerde, hem de Yerel seçimlerde birinci sıraya taşıyacağız” diye konuştu.
İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, bir dönem Manisa’nın tek kadın halk otobüsü şoförü olan Fatma Güngör’e parti rozetini taktı. Güngör, “Her zaman Genel Başkanımız Meral Akşener’in izinden yürümeye devam edeceğim.” ifadesinde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin tek kadın otobüs şoförüyken 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde işten çıkarılan, tüm Manisalıların “Fatma Kaptan” ismiyle bildiği Fatma Güngör İYİ Parti’ye katıldı. İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Fatma Güngör’e parti rozetini takarak üyelik işlemlerini tamamladı.

“AKŞENER’İN İZİNDEN YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM”

Fatma Güngör açıklamasında, “Kadınlar hangi işe el atarlarsa o iş daha da güzelleşiyor. Siyasete de bir kadın elinin değmesi gerekiyordu. İYİ Parti’nin ve Genel Başkanımız Meral Akşener’in çalışmalarını uzun bir süredir takip ediyorum. Yunusemre İlçe Başkanımızın da çalışmalarını görünce, ‘Ben İYİ Parti’de olmalıyım’ diyerek hemen üyelik başvurusu yaptım ve partiye üye oldum. Bundan sonra her zaman Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in izinden yürümeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

“HEP BİRLİKTE PARTİMİZİ BİRİNCİ SIRAYA TAŞIYACAĞIZ”

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan da, üyelik kaydı ve tüm destekleri için Fatma Güngör’e teşekkür ederek, “Hep birlikte partimizi hem Genel seçimlerde, hem de Yerel seçimlerde birinci sıraya taşıyacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.