MASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalıştı

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.01.2021 - 10:14, Güncelleme: 02.01.2021 - 10:14
 

MASKİ, sokağa çıkma kısıtlamasında da çalıştı

MASKİ Genel Müdürlüğü, yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisine devam etti.
Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallelerini kapsayan ve demir yoluna paralel devam ederek karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında başladığı temizlik çalışmasını tamamladı. Trafik yoğunluğunu da düşünerek sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren MASKİ, bölgedeki taşkın riski ortadan kaldırıldı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisini sürdürdü. Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallesinin sınırlarından geçen kurutma kanalında başlamış olduğu temizlik çalışmasını tamamladı. 6 kilometrelik çalışma ile kurutma kanalında yaşanabilecek taşkın riski ortadan kaldırıldı. Demir yoluna paralel devam eden ve karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında trafik yoğunluğu da düşünülerek temizlik çalışmaları için sokağa çıkma yasağının olduğu yeni yılın ilk günü tercih edildi.
MASKİ Genel Müdürlüğü, yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisine devam etti.

Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallelerini kapsayan ve demir yoluna paralel devam ederek karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında başladığı temizlik çalışmasını tamamladı. Trafik yoğunluğunu da düşünerek sokağa çıkma kısıtlamasını fırsata çeviren MASKİ, bölgedeki taşkın riski ortadan kaldırıldı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaptığı çalışmalarla vatandaşların mağduriyet yaşamasının önüne geçiyor. Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz yeni yılın ilk gününde de sahadaki mesaisini sürdürdü. Ekiplerimiz merkez Akpınar, Turgut Özal ve Yeniharmandalı Mahallesinin sınırlarından geçen kurutma kanalında başlamış olduğu temizlik çalışmasını tamamladı. 6 kilometrelik çalışma ile kurutma kanalında yaşanabilecek taşkın riski ortadan kaldırıldı. Demir yoluna paralel devam eden ve karayolu altından menfeze bağlanan kurutma kanalında trafik yoğunluğu da düşünülerek temizlik çalışmaları için sokağa çıkma yasağının olduğu yeni yılın ilk günü tercih edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.