MASKİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.05.2022 - 14:34, Güncelleme: 27.05.2022 - 14:34
 

MASKİ’DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Melih Melik Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa’nın Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olabilmesi için işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmalar da görüşüldü.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Melih Melik Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Aslay'a, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de eşlik etti. İl Müdürü Melih Melik Kara yapılacak çalışmalarda koordineli ve işbirliği içerisinde hareket edip Manisa'yı Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasına taşıyacaklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Aslay'a ve Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer ve Çevik’e teşekkür etti. Kurumlar arası koordinasyon ile Manisa daha da gelişecek MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MASKİ Genel Müdürlüğünün kurulduğu günden bu yana daha sağlıklı bir çevre için çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Aslay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün vizyonu dahilinde Manisa'yı daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışmalar yürütüyoruz. İl genelinde yürüttüğümüz çalışmalarda diğer kurum ve kuruluşlarla da sürekli irtibat halindeyiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz ile de Manisa’mız ve hemşerilerimiz için güzel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Melih Melik Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa’nın Türkiye’nin önde gelen şehirlerinden biri olabilmesi için işbirliği içerisinde yürütülecek çalışmalar da görüşüldü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Melih Melik Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Aslay'a, Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer ve Gökhan Çevik de eşlik etti. İl Müdürü Melih Melik Kara yapılacak çalışmalarda koordineli ve işbirliği içerisinde hareket edip Manisa'yı Türkiye'nin önde gelen şehirleri arasına taşıyacaklarını belirterek nazik ziyaretlerinden dolayı Genel Müdür Aslay'a ve Genel Müdür Yardımcısı Aydınyer ve Çevik’e teşekkür etti.

Kurumlar arası koordinasyon ile Manisa daha da gelişecek

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, MASKİ Genel Müdürlüğünün kurulduğu günden bu yana daha sağlıklı bir çevre için çalışmalar yürüttüğünü belirtti. Aslay, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün'ün vizyonu dahilinde Manisa'yı daha yaşanılabilir bir kent haline dönüştürmek için çalışmalar yürütüyoruz. İl genelinde yürüttüğümüz çalışmalarda diğer kurum ve kuruluşlarla da sürekli irtibat halindeyiz. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğümüz ile de Manisa’mız ve hemşerilerimiz için güzel çalışmalar yapacağız" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.