MASKİ’den MOSB’a Ziyaret

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.09.2022 - 13:48, Güncelleme: 12.09.2022 - 13:48
 

MASKİ’den MOSB’a Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran’a ziyaret gerçekleştirdi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve şube müdürü Necip Kurtarıcı da bulundu. Kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirten Genel Müdür Burak Aslay, bu doğrultuda yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı. İdare olarak yaptıkları çalışmalarda her zaman Manisa’nın ve Manisalıların menfaatlerini gözettiklerini ifade eden Genel Müdür Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile iş birliği içerisinde her türlü proje ve çalışmada yer alacak olmaktan büyük mutluluk duyacaklarına vurgu yaptı. “Manisa için çalışıyoruz” MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran, “Genel Müdür Burak Aslay ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MASKİ, Manisa için olmazsa olmaz bir kurum. Manisa’ya hizmet noktasında iki kurumun işbirliği içerisinde çalışıyor olması da bu şehre önemli bir artı. İstişare ederek, Manisa için ortak bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran’a ziyaret gerçekleştirdi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran’a ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz ve şube müdürü Necip Kurtarıcı da bulundu. Kurumlar arası işbirliğine önem verdiklerini belirten Genel Müdür Burak Aslay, bu doğrultuda yapılacak çalışmalarda ortak hareket etmenin önemine vurgu yaptı. İdare olarak yaptıkları çalışmalarda her zaman Manisa’nın ve Manisalıların menfaatlerini gözettiklerini ifade eden Genel Müdür Aslay, Manisa Organize Sanayi Bölgesi yönetimi ile iş birliği içerisinde her türlü proje ve çalışmada yer alacak olmaktan büyük mutluluk duyacaklarına vurgu yaptı.

“Manisa için çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Organize Sanayi Bölge Müdürü Funda Karaboran, “Genel Müdür Burak Aslay ve ekibinin ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. MASKİ, Manisa için olmazsa olmaz bir kurum. Manisa’ya hizmet noktasında iki kurumun işbirliği içerisinde çalışıyor olması da bu şehre önemli bir artı. İstişare ederek, Manisa için ortak bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.