MCBÜ 30. YILINI AİGAİ’DE KUTLADI

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2021 - 15:12, Güncelleme: 07.11.2021 - 15:12
 

MCBÜ 30. YILINI AİGAİ’DE KUTLADI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi 30. kuruluş yıldönümünü, üniversite tarafından kazı çalışmalarının yürütüldüğü Aigai antik kentinde bir program düzenleyerek kutladı. Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 30. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aigai antik kenti gezisi ile piyano ve ney dinletisi düzenledi. Aigai Kazı Evi'nde başlayan programda bir konuşma yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, 2004 yılından beri devam eden kazı çalışmalarına emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Programda daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Bölümü kolaybet Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nihat Ozan Köroğlu ve Öğretim Görevlisi Harun Baki tarafından ney ve müzik dinletisi gerçekleştirildi. Programa, Vali Yaşar Karadeniz, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet seks sohbet hattı Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve davetliler katıldı.-Haber Merkezi


Manisa Celal Bayar Üniversitesi 30. kuruluş yıldönümünü, üniversite tarafından kazı çalışmalarının yürütüldüğü Aigai antik kentinde bir program düzenleyerek kutladı.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 30. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Aigai antik kenti gezisi ile piyano ve ney dinletisi düzenledi. Aigai Kazı Evi'nde başlayan programda bir konuşma yapan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, 2004 yılından beri devam eden kazı çalışmalarına emek veren ve katkı sağlayan herkese teşekkür etti. Programda daha sonra Manisa Celal Bayar Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Bölümü kolaybet Müzik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Nihat Ozan Köroğlu ve Öğretim Görevlisi Harun Baki tarafından ney ve müzik dinletisi gerçekleştirildi.
Programa, Vali Yaşar Karadeniz, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Selçuk Yıldırım, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet seks sohbet hattı Ataç, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak ve davetliler katıldı.-Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.