MCBÜ İLE VESTEL ARASINDA İSTİHDAMI ARTIRACAK PROTOKOL

MANİSA GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2022 - 15:31, Güncelleme: 28.06.2022 - 15:31
 

MCBÜ İLE VESTEL ARASINDA İSTİHDAMI ARTIRACAK PROTOKOL

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Vestel Tic. A.Ş. arasında iki yeni iş birliği protokolü imza altına alındı.
Protokol törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan, Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yıldıray Başkurt, İnsan Kaynakları Müdürü İpek Şimşek Akıncı, Kalite ve Eğitim Müdürü Esra Akgün, İletişim Merkezi Müdürü Fulya Sille, MCBÜ Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz, MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ekrem Yılmaz katıldı. ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ ALANINDA EĞİTİM ALACAKLAR Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu (MCBÜ Gördes MYO) bünyesinde açılacak olan Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön lisans programı kapsamında gerçekleşecek ilk protokol ile birlikte; Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön lisans programının eğitsel, sosyal, donanımsal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesinin yanı sıra Vestel'in ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün Üniversite-Sanayi İşbirliği ile sağlanarak Çağrı Merkezi Hizmetleri alanında eğitim alacak ve mezun olacak kişilerin sektörel ve eğitsel yeterliklere sahip sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak yetiştirilmesine katkı sağlaması hedeflenmekte. EĞİTİM ALANLAR İŞE YERLEŞTİRİLECEK Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) ile Vestel Tic. A.Ş. arasında eğitimlerde ve kurslarda iş birliğine yönelik olarak imza altına alınan ikinci Protokol kapsamında ise MCBÜSEM tarafından gerçekleştirilecek Çağrı Merkezi Hizmetleri Eğitimini tamamlayan katılımcılar arasından Vestel Tic. A.Ş. Çağrı Merkezi'nde görev yapmak üzere işe alımlar gerçekleştirilecek. Eğitimler 8 ana başlıkta 4 gün toplam 32 saat olarak düzenlenecek. ÇAĞRI MERKEZLERİNİN KALİTESİ ARTACAK Tören sonrasında, Sanayi ve Üniversite iş birliği ile ilgili olarak güzel bir protokole imza atmanın sevincini yaşadıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan, "Türkiye'de istihdama yönelik katkısı olan Çağrı Merkezlerinin kalitesinin arttırılması ve nitelikli eleman yetiştirmek için yüksek öğretim bünyesinde böyle bir bölüm açılmasına ön ayak olduğu için Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Vestel olarak son beş yıldır birçok platformda Çağrı Merkezlerinin ödüllendirildiği açıklamalarında bulunan Erdoğan "Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğinde hayata geçecek protokollerin kurumumuza, çalışanlarımıza ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." diyerek sözlerine son verdi. “FİKİR BİRLİKLERİNİ İMZA ALTINA ALACAĞIZ” Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, "Bugün, ülkemizin yerli ve milli sermayesinin en güzide kurumları arasında yer alan ve Manisa'mızın göz bebeklerinden Vestel A.Ş ile yaptığımız fikir birliklerini imza altına alacağız." ifadelerini kaydederek "Sayın Enis Turan Erdoğan'ın şahsında Vestel ailesine ve süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyor, imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi ile Vestel Tic. A.Ş. arasında iki yeni iş birliği protokolü imza altına alındı.

Protokol törenine Rektör Prof. Dr. Ahmet Ataç, Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan, Müşteri Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Yıldıray Başkurt, İnsan Kaynakları Müdürü İpek Şimşek Akıncı, Kalite ve Eğitim Müdürü Esra Akgün, İletişim Merkezi Müdürü Fulya Sille, MCBÜ Gördes MYO Müdürü Doç. Dr. Selim Duramaz, MCBÜSEM Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Gülenaz Selçuk ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ekrem Yılmaz katıldı.

ÇAĞRI MERKEZİ HİZMETLERİ ALANINDA EĞİTİM ALACAKLAR

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Gördes Meslek Yüksekokulu (MCBÜ Gördes MYO) bünyesinde açılacak olan Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön lisans programı kapsamında gerçekleşecek ilk protokol ile birlikte; Çağrı Merkezi Hizmetleri Ön lisans programının eğitsel, sosyal, donanımsal ve ekonomik gereksinimlerinin giderilmesi yolu ile güçlendirilmesinin yanı sıra Vestel'in ihtiyaç duyduğu nitelikli işgücünün Üniversite-Sanayi İşbirliği ile sağlanarak Çağrı Merkezi Hizmetleri alanında eğitim alacak ve mezun olacak kişilerin sektörel ve eğitsel yeterliklere sahip sorumlu, nitelikli eleman gücünü yeni teknik ve yöntemlere dayalı olarak yetiştirilmesine katkı sağlaması hedeflenmekte.

EĞİTİM ALANLAR İŞE YERLEŞTİRİLECEK

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (MCBÜSEM) ile Vestel Tic. A.Ş. arasında eğitimlerde ve kurslarda iş birliğine yönelik olarak imza altına alınan ikinci Protokol kapsamında ise MCBÜSEM tarafından gerçekleştirilecek Çağrı Merkezi Hizmetleri Eğitimini tamamlayan katılımcılar arasından Vestel Tic. A.Ş. Çağrı Merkezi'nde görev yapmak üzere işe alımlar gerçekleştirilecek. Eğitimler 8 ana başlıkta 4 gün toplam 32 saat olarak düzenlenecek.

ÇAĞRI MERKEZLERİNİN KALİTESİ ARTACAK

Tören sonrasında, Sanayi ve Üniversite iş birliği ile ilgili olarak güzel bir protokole imza atmanın sevincini yaşadıklarını belirten Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Enis Turan Erdoğan, "Türkiye'de istihdama yönelik katkısı olan Çağrı Merkezlerinin kalitesinin arttırılması ve nitelikli eleman yetiştirmek için yüksek öğretim bünyesinde böyle bir bölüm açılmasına ön ayak olduğu için Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Ataç'a teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı. Vestel olarak son beş yıldır birçok platformda Çağrı Merkezlerinin ödüllendirildiği açıklamalarında bulunan Erdoğan "Manisa Celal Bayar Üniversitesi iş birliğinde hayata geçecek protokollerin kurumumuza, çalışanlarımıza ve üniversitemize hayırlı olmasını diliyorum." diyerek sözlerine son verdi.

“FİKİR BİRLİKLERİNİ İMZA ALTINA ALACAĞIZ”

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ise, "Bugün, ülkemizin yerli ve milli sermayesinin en güzide kurumları arasında yer alan ve Manisa'mızın göz bebeklerinden Vestel A.Ş ile yaptığımız fikir birliklerini imza altına alacağız." ifadelerini kaydederek "Sayın Enis Turan Erdoğan'ın şahsında Vestel ailesine ve süreçte emeği geçenlere teşekkür ediyor, imzalanan protokolün hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.